Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: De Lage Landenliedjes

De Lage Landenliedjes
Op vrijdag 7 oktober om 20.15 uur kan je in GC Tenakel genieten van de allerbeste Nederlandstalige hits! Laat je verrassen door de koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Boeijen, Shaffy, Verminnen, Bløf, Ann Christy of Yasmine. Tine Embrechts vertelt tussen de liedjes door.
Lees verder

Drie gratis planten bij bestelling Natuurpunt
Het ideale tijdstip om struiken en bomen aan te planten is het najaar. Doe nu mee aan plantenverkoop van Natuurpunt en maak je keuze uit het aanbod inheemse planten en bomen. Bovenop je bestelling schenkt de gemeente je drie gratis planten naar keuze. Zo wordt Zonhoven nog groener!
Lees verder

Feestelijke Verwendag in de bib
We nodigen je na twee jaar onderbreking graag uit op de feestelijke Verwendag van de bib op zondag 9 oktober van 10 tot 13 uur! Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels, een streepje swingende muziek en een heuse wafelenbak à la Nero. Voor de kinderen zijn er leuke voorleesactiviteiten.
Lees verder

Kerstdorp zoekt handelaars en verenigingen
Na twee gemiste jaren zijn de voorbereidingen voor het Kerstdorp 2022 in volle gang! De vernieuwde editie vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 december op het kioskplein. De bezoekers kunnen kuieren langs de kraampjes van handelaars en verenigingen. Op beide dagen is er leuke animatie voorzien.
Lees verder