Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Voogdijstraat afgesloten op zaterdag 22 oktober: volg omleiding

Voogdijstraat afgesloten op zaterdag 22 oktober: volg omleiding

Op zaterdag 22 oktober wordt de Voogdijstraat van 6 tot 14 uur volledig afgesloten voor werken. De aannemer van de bouwwerf tussen de Molenstraat en de Voogdijstraat plaatst die dag welfsels en heeft daarvoor toegang via de Voogdijstraat nodig. Verkeer komende van Laar kan naar Rozenberg via de Molenstraat, die tijdelijk opengesteld wordt voor doorgaand verkeer. Verkeer komende van Rozenberg volgt de geldende omleiding via Kloosterstraat-Statiestraat. Zwaar verkeer wordt vanaf Molderdijk omgeleid via Markt en Martelarenstraat. De aannemer verwittigt de bewoners met een gerichte bewonersbrief.

Lees verder

Gemeenteraadszitting op maandag 24 oktober

Op 24 oktober staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in de raadzaal van 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke ge├»nteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Zavelstraat en Kromstraat op 20 oktober niet bereikbaar via Brandstraat

Op donderdag 20 oktober worden in de Brandstraat de zijstraten Zavelstraat en Kromstraat door wegenwerken volledig afgesloten. De verkeersmaatregelen zijn noodzakelijk door werken van Pidpa aan de waterleiding in de Brandstraat. Een plaatselijke omleiding wordt voorzien om beide zijstraten via een andere route te bereiken. Zo kan je de Zavelstraat bereiken via de Don Boscostraat (Kapellestraat). De Kromstraat blijft bereikbaar langs de Kempenstraat (Ginderbuiten). Ter hoogte van de werfzone geldt op de Brandstraat beurtelings verkeer, geregeld door tijdelijke verkeerslichten.

Lees verder

Koekoekstraat onderbroken op maandag 24 oktober: volg omleiding

Op maandag 24 oktober tussen 6 en 18 uur is de Koekoekstraat volledig onderbroken ter hoogte van huisnummer 9. Een bouwkraan levert die dag bouwmaterialen, waardoor er geen doorgang mogelijk is. Het doorgangsverbod - uitgezonderd plaatselijk verkeer - geldt vanaf de kruispunten met de Kanariestraat en de Zwaluwstraat. Doorgaand verkeer volgt de omleiding via Zwaluwstraat - Stokt - Kanariestraat en omgekeerd. Fietsers en voetgangers kunnen altijd door. De aannemer brengt de bewoners persoonlijk op de hoogte.

Lees verder