Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Jouw vrijwilligers bedanken? Bestel voor 14 november gratis bedankkaartjes

Jouw vrijwilligers bedanken? Bestel voor 14 november gratis bedankkaartjes

Maandag 5 december is de Internationale dag van de Vrijwilliger. De uitgelezen dag om jouw vrijwilligers eens uitgebreid te bedanken. Speciaal voor deze gelegenheid zorgt dienst samenlevingsopbouw voor het zesde jaar op rij voor originele postkaartjes. Heb je interesse? Bestel de gratis kaartjes voor 14 november via www.gemeentemol.be/bedankkaartvrijwilligers.

Lees verder

Dankjewel meters en peters voor het piekfijn houden van onze wandelpaden!

Het gemeentebestuur organiseerde op zondag 2 oktober een dankmoment voor de meters en peters van de wandelpaden. De activiteit begon 's morgens met een wandeling in Schansheide. Als dank voor hun geleverde inspanningen kreeg elke meter en peter na de wandeling een drankje en een cadeaubon van het gemeentebestuur aangeboden.

Lees verder

Neem Heidehuizen mee in handen: kom naar startmoment Veerkrachtige dorpen

Kennen de mensen in Heidehuizen elkaar? Hoe pakken we de toenemende vergrijzing aan? Welke invulling kunnen bepaalde pleintjes krijgen? Waar liggen kansen om dit gehucht te verbeteren? Deze en nog veel andere vragen komen aan bod in het traject 'Veerkrachtig dorpen'. Op vrijdag 14 oktober van 15 tot 20 uur gaat het startmoment door in Zaal Spellenburg, Hazenstraat 5 in Heidehuizen. Kom langs en maak van Heidehuizen een nog betere plek om te wonen. Online je idee├źn geven doe je via www.veerkrachtigedorpen.be/dorp/heidehuizen/.

 

Lees verder

Kinderopvang nodig tijdens de herfstvakantie? Online reserveren vanaf 8 oktober

Heb jij tijdens de herfstvakantie, tussen 31 oktober en 4 november, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 8 oktober, 9 uur kan je online reserveren tot en met de werkdag voor het opvangmoment (11 uur). Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang in de herfstvakantie loopt via de online reservatiesoftware, i-Active.

Lees verder