Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Infoavond over gezinsverpleging in Mol gemist? Bekijk de presentatie

Infoavond over gezinsverpleging in Mol gemist? Bekijk de presentatie

Op maandag 24 oktober organiseerde het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZ) Geel een infoavond over gezinsverpleging in Ten Hove. Het OPZ Geel zoekt immers in onze gemeente gezinnen die zich willen inzetten als pleeg-, opvang- of zorggezin voor psychisch kwetsbare mensen. Miste je de infoavond, maar ben je toch benieuwd of het iets voor jou is? Bekijk dan zeker de presentatie.

Lees verder

Bodemonderzoek bevestigt PFAS op drie locaties in onze gemeente

In totaal ontvangen 2.542 inwoners en bedrijven deze week een brief over PFAS in hun brievenbus. Het gemeentebestuur verstuurt deze brief uit voorzorg na een oriënterend bodemonderzoek door OVAM. Deze bodemonderzoeken bevestigen de mogelijke aanwezigheid van PFAS op de site van SCK-CEN, de brandweerkazerne in de Ambachtsstraat en een wasserij in de Graaf de Broquevillestraat (Centrum). In de brief staat vermeld welke maatregelen de bewoners uit voorzorg best nemen én of ze in de zone van 100 of 500 meter rond de specifieke locatie wonen. 

Lees verder

Meeste gemeentediensten gesloten op dinsdag 1 en woensdag 2 november

Op dinsdag 1 november en woensdag 2 november (Allerheiligen en Allerzielen) zijn de meeste gemeentediensten gesloten. Sommige diensten volgen een aparte dienstverlening en zijn open op woensdag 2 november of op beide dagen. Raadpleeg onze actuele openingsuren op www.gemeentemol.be/openingsuren.

Lees verder

Welkom op dinsdagmarkt op 1 november met Allerheiligen

De dinsdagmarkt op 1 november met Allerheiligen gaat gewoon door. We ontvingen een aantal vragen van mensen die dachten dat de markt niet zou plaatsvinden. Je bent die dag dus van harte welkom op het Rondplein en in de aanpalende straten voor je wekelijkse inkopen. De marktkramers zullen je tussen 8 en 12 uur met een brede glimlach warm ontvangen. Een dagje vrij? Combineer je uitstap dan met een hapje en een drankje in één van onze horecazaken. Een leuke uitstap voor het hele gezin!

 

Lees verder