Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Idee om Mol (nog) inclusiever te maken? Krijg tot 5.000 euro van Lokaal Fonds

Idee om Mol (nog) inclusiever te maken? Krijg tot 5.000 euro van Lokaal Fonds

Heb je een origineel idee of een nieuw plan om onze gemeente inclusiever te maken? En kan je nog extra budget gebruiken om het te realiseren? Dien jouw idee dan in bij Stichting Lokaal Fonds. Als jouw dossier geselecteerd wordt, krijg je tot 5.000 euro om het te realiseren. Indienen kan nog tot en met maandag 12 december via www.lokaalfonds.be. Vragen? Neem dan zeker een kijkje in het informatiedossier.

Lees verder

Week van de handhaving focust op minder sigarettenpeuken op straat

Focus van de week van de handhaving 2022: minder sigarettenpeuken op straat! Van 3 tot 9 oktober gaan de politie en onze collega's van de groendienst op pad. Zien zij dat iemand een sigarettenpeuk op de grond gooit, dan spreken zij de roker in kwestie aan. Bovendien delen we zak asbakjes uit. Dat maakt het makkelijker om je peuken onderweg op te bergen tot je een vuilbak tegenkomt.

Lees verder

Telefonische bereikbaarheid gemeentebestuur verstoord
Op dit moment zijn de diensten van het gemeentebestuur niet te bereiken via de algemene telefoonnummers 014 33 07 11 en 014 33 16 00. De gemeentediensten bereik je via hun rechtstreekse nummer, dat vind je achter deze link: https://www.gemeentemol.be/openingsuren-en-contact
We verontschuldigen ons voor het ongemak en doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Lees verder

Hou je aan bezoekersregeling Heilig Hartziekenhuis en kom niet als je ziek bent!

Het Heilig Hartziekenhuis vraagt uitdrukkelijk om de huidige bezoekersregeling - die geldt sinds maart 2022 - strikt na te leven. Bezoek kan enkel met een bezoekerscode. Deze code krijgt de patiënt of de familie bij opname. De patiënt/familie beslist zelf wie op bezoek mag komen en bezorgt de bezoekerscode aan de bezoeker(s). Patiënten kunnen vanaf de dag van opname tussen 15 en 20 uur maximum twee bezoekers per dag ontvangen. De bezoekersregeling wijkt voor sommige afdelingen af (materniteit, pediatrie, isolatiekamers, IZA). Kijk voor meer details op www.azmol.be.

Lees verder