Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Groepsaankoop thuislaadpalen, digitale infomomenten op 21 oktober en 9 november

Groepsaankoop thuislaadpalen, digitale infomomenten op 21 oktober en 9 november

Onze gemeente neemt deel aan de groepsaankoop thuislaadpalen van IOK. Via de actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal laten installeren. Interesse? Schrijf je nu al vrijblijvend in op de groepsaankoop of volg één van de gratis digitale infomomenten op donderdag 27 oktober of woensdag 9 november telkens om 19.30 uur. Inschrijven voor de groepsaankoop en de infomomenten doe je via www.iok.be/laadpaal.

Lees verder

Bekendmaking van een vergunningsaanvraag voor de opslag van springstoffen

RENEWI NV heeft bij de deputatie een vergunningsaanvraag ingediend voor de opslag van springstoffen. Het betreft een aanvraag voor de opslag van explosiegevaarlijke afvalstofffen op de percelen gelegen Berkebossenlaan 7-9, 2400 Mol, kadastraal gekend als 1ste afdeling, sectie G, perceelnummer 907B, 898C, 898D, 898E .

Lees verder

155 deelnemers geboren in 1962 uitgebreid gevierd tijdens feest 60-jarigen

Op zaterdag 15 oktober werden de 60-jarigen geboren in 1962 uitgebreid gevierd tijdens het feest van de 60-jarigen. Het comité van de 60-jarigen zorgde, in samenwerking met het gemeentebestuur, voor een geweldige avond in feestzaal Ten Huize Foets in Millegem. De 155 deelnemers genoten van het gezellig samenzijn, de praatjes, het walkingdinner en de swingende dansavond.

Lees verder

Ophaalbrug Nyrstar Balen-Wezel afgesloten op 22, 29, 30 en 31 oktober

Op zaterdag 22, zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 oktober is de ophaalbrug van Nyrstar in Balen-Wezel bepaalde uren afgesloten voor alle verkeer. Voetgangers kunnen de oversteek steeds maken via de trap van de brug. De maatregelen zijn nodig omdat de brug een grondige onderhoudsbeurt krijgt. Het achterliggende industrieterrein blijft bereikbaar via Lommel.

Lees verder