Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt ergotherapeut

Gemeentebestuur zoekt ergotherapeut

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds ergotherapeut (80%) in een contract bepaalde duur voor zes maanden, verloond via IFIC-schaal 14. Solliciteren kan tot en met 23 oktober 2022 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. De kans op deelname aan selecties voor onbepaalde duur in de nabije toekomst is reëel!

Lees verder

Feie Aerts verkozen tot nieuwe kinderburgemeester, dank aan vorig bestuur

Feie Aerts van gemeentelijke basisschool De Zandloper (Rauw) werd op woensdag 12 oktober verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente. Hij volgt Cas Delaet op van gemeentelijke basisschool Alles Kids (Gompel). De kinderburgemeester en kinderraadsleden legden de eed af. Achteraf werden zij samen met hun ouders getrakteerd op een receptie. Het gemeentebestuur dankt het vorige bestuur en wenst de kersverse kinderraad veel succes!

Lees verder

Dringend gezocht: leermeester niet-confessionele zedenleer

De gemeentelijke basisschool Klim-op in Ginderbuiten zoekt dringend een leermeester niet-confessionele zedenleer (NZC). Het gaat om een onmiddellijke indiensttreding tot het einde van het schooljaar voor 10/24, uren te presteren op dinsdagvoormiddag (4 uur) en donderdag (6 uur). Interesse? Stuur je kandidatuur en cv naar Inge Vrijdags, inspecteur-adviseur NCZ via ingevrijdags.ncz@gmail.com.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt 2 HR business partners

Het gemeentebestuur zoekt twee HR business partners, één partner voltijds en één deeltijds (90%). Het gaat over een contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B in salarisschaal B1-B3. Interesse? Solliciteer tot en met zondag 6 november via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder