Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt administratieve medewerker samenwerking centrumhandelaars

Gemeentebestuur zoekt administratieve medewerker samenwerking centrumhandelaars

Het gemeentebestuur zoekt 1 halftijdse administratief medewerker bij de dienst lokale economie (19/38) in niveau C1-C3 met een contract voor onbepaalde duur. Je bent brugfiguur tussen het gemeentebestuur en de centrumhandelaars. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op zondag 23 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Publieke consultatie naar Natuurbeheerplan Groot Bos in Postel

Op verzoek van het Agentschap Natuur en Bos organiseert het gemeentebestuur een openbaar onderzoek naar het ontwerp van een Natuurbeheerplan voor het zogeheten Groot Bos in Postel. Het plan bepaalt het natuur- en bosbeheer van de beboste delen binnen het afgebakende gebied tussen de Eerselseweg (N123) en de grens met Nederland. De publieke consultatie loopt van 10 oktober tot 9 november 2022.  

Lees verder

Gemeentebestuur informeert sportverenigingen over energiebesparende maatregelen

Het gemeentebestuur wil alle sportverenigingen informeren over energiebesparende maatregelen die ze zelf kunnen nemen om hun leden in de beste omstandigheden te laten sporten, zonder bijkomende kosten. Met de stijgende energieprijzen ontvangen we veel vragen van onze clubs. Met een gerichte mailing geven we hen antwoorden en tips. Daarnaast geven we clubs die in de gemeentelijke sporthallen trainen een overzicht van de maatregelen die sinds oktober gelden in onze gebouwen.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt 3 administratief medewerkers voor departement ruimte

Het gemeentebestuur zoekt 3 administratief medewerkers voor ons departement ruimte. Het gaat over 1 voltijdse functie (38/38) en 2 halftijdse functies (19/38) in niveau C1-C3 met een contract voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer ten laatste op zondag 23 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder