Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt een leidinggevende cultuur

Gemeentebestuur zoekt een leidinggevende cultuur

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds leidinggevende cultuur, niveau A, salarisschaal A1-A2-A3. Het gaat over een contract bepaalde duur van 6 maanden. Solliciteren kan tot en met 20 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Neem deel aan 'zonder zwerfvuil straat'-wedstrijd en maak kans op frietkot!

Dit najaar organiseert IOK Afvalbeheer voor het derde jaar op rij de 'zonder zwerfvuil straat'-wedstrijd. Bedoeling is om zoveel mogelijk buren in jouw straat warm te maken om de 'zonder zwerfvuil straat'-affiche aan het raam te hangen. Duid één contactpersoon aan en schrijf je straat in via www.iok.be/zonderzwerfvuilstraat. Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jouw straat.

Lees verder

Chrysantenhouders ter beschikking op begraafplaatsen vanaf 17 oktober

Vanaf maandag 17 oktober stelt het gemeentebestuur opnieuw chrysantenhouders gratis ter beschikking op alle gemeentelijke begraafplaatsen. Je vindt de houders in een verzamelbak aan de ingang van de begraafplaats. Het gemeentebestuur vraagt om chrysanten niet in te graven, maar deze in de chrysantenhouders te zetten op, of vóór, de grafzerk. De houders blijven eigendom van het gemeentebestuur en worden op 1 december door onze diensten verwijderd.

Lees verder

Vita Den Uyt zet enkele wachtlijsten zwemschool opnieuw open op 18 oktober

Zwembad Vita Den Uyt zet op dinsdag 18 oktober van 19 tot 21 uur enkele wachtlijsten van de zwemschool opnieuw open. Dit geldt voor alle groepen, uitgezonderd 'ouder-kind' en 'volwassenzwemmen'. Dien je aanvraag in via vita-denuyt.be/zwembad/zwemschool/. Zodra er een plek vrijkomt, contacteert Vita Den Uyt de mensen op de wachtlijst zodat ze effectief kunnen inschrijven. De nieuwe lessenreeksen starten op maandag 14 november.

Lees verder