Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Geef oude elektrotoestellen vanaf 17 oktober mee met de postbode

Geef oude elektrotoestellen vanaf 17 oktober mee met de postbode

Vanaf 17 oktober kan je afgedankte (kleine) elektrotoestellen meegeven met de postbode wanneer die een pakje komt leveren. Recupel en bpost testen de komende maanden een nieuwe service in zes Belgische gemeenten, waaronder ook onze gemeente. Deze inzamelactie maakt dankbaar gebruik van de trip naar jouw voordeur die de postbode sowieso moet maken. Elke inwoner ontvangt nog een brochure met een verzendlabel en alle instructies in je brievenbus.

Lees verder

Fiberklaar legt glasvezel in Centrum West

Sinds deze week is Fiberklaar actief in de Gasstraat, Vennestraat, Gasthuisstraat en de Schansstraat. Door het rioleringsproject dat momenteel in deze woonwijk loopt, schuiven we deze straten naar voor in de planning van Fiberklaar. De glasvezelverbinding komt onder de oude voetpaden. De werken duren, onder voorbehoud van weersomstandigheden, tot 25 november en zorgen voor beperkte hinder. De aannemer levert alle mogelijke inspanningen om de woningen bereikbaar te houden.

Lees verder

Bibliotheek zoekt enthousiaste voorleesvrijwilligers

De bibliotheek zoekt vrijwilligers die graag voorlezen. Ben je een enthousiaste verteller? Wil je af een toe een half uurtje vrijmaken om in de bibliotheek voor te lezen? Stuur dan een mail naar bibliotheek@gemeentemol.be of bel naar 014 33 07 64. De voorleesmomenten vinden elke eerste zaterdag van de maand plaats om 10.30 uur en elke derde woensdag van de maand om 14.30 uur. Niet tijdens schoolvakanties. Kinderen zijn dol op voorlezen. Verwacht je dus aan veel blije gezichtjes.

Lees verder

Beestenbos schenkt 1.500 euro aan Kom op adem-weekends voor jongeren met kanker

De vzw Beestenbos overhandigde op 11 oktober een cheque van 1.500 euro aan het Mols comité Kom op tegen Kanker en LotinCo. Dit is de opbrengst van het muziekevenement 'Beestenbos' dat de vzw op 1 en 2 juli organiseerde. Het evenement vindt jaarlijks plaats en telkens gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar koos de vzw voor het nieuwe initiatief 'Kom op adem-weekends' waaraan jongvolwassenen met of na kanker kunnen deelnemen. De weekends vinden plaats op het Zilvermeer. Het Mols comité Kom op tegen Kanker en LotinCo zijn de vzw enorm dankbaar dat zij dit unieke project steunen. Een warm gebaar.

Lees verder