Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Deze 6 winnen een kermispakket van 50 euro. Waag ook je kans!

Deze 6 winnen een kermispakket van 50 euro. Waag ook je kans!

Siebe, Kelly, Ellen, Wendy, Sigge en Skip en Inge namen deel aan Scoren op de Molse Foren op kermis Donk en winnen een pretpakket om op andere kermissen te spenderen. Een jaar lang kan je op de kermissen in onze gemeente pakketten van 50 euro winnen. Hoe deelnemen? Heel simpel! Als je aan de deelnemende kramen 5 euro spendeert, krijg je een deelnameformulier. Vul dit in en stop het in de centrale verzamelbox op elke kermis. De foorkramers trekken de winnaars tijdens de kermis die volgt!

Lees verder

Nieuwe toestellen speeltuin Galbergen feestelijk ingehuldigd

Op woensdagnamiddag 19 oktober waren alle kinderen - ook kinderen met een beperking - welkom op de feestelijke inhuldiging van 2 nieuwe toestellen in de inclusieve speeltuin Galbergen. Na het doorknippen van het lintje waren de nieuwe rolstoeldraaimolen en belevingswand speelklaar! Verder stonden op het programma nog een show van Charel & Co.  Kinderen konden ook langsgaan bij het grimestandje en Huis van het Kind en de werkgroep autisme waren aanwezig met een infostand. Pimpernieuw en dorpsteam Ginderbuiten zorgden voor een hapje en een drankje. Onder een stralend herfstzonnetje en met heel veel jong volk werd het een prachtige namiddag.

Lees verder

Gemeentebestuur verdeelt 66.000 euro subsidies over 23 sportverenigingen

Het gemeentebestuur verdeelt 66.000 euro subsidies over 23 sportverenigingen. Sportverenigingen die voor deze subsidies in aanmerking wilden komen, dienden een aanvraag in bij de dienst jeugd en sport. 27 verenigingen dienden een subsidiedossier in. De sportraad kende subsidies toe aan de sportverenigingen die voldoen aan alle voorwaarden.

Lees verder

Gemeentebestuur informeert verhuurders over verplicht conformiteitsattest

Het gemeentebestuur verstuurt een informatiebrief naar 2.250 verhuurders van woningen in onze gemeente. Met deze brief informeren we de verhuurders rechtstreeks over de stapsgewijze invoering van het zogeheten conformiteitsattest. In totaal gaat het over een 3.300 huurwoningen. De gefaseerde invoering start vanaf 1 januari 2023. Dit attest bevestigt na een woningkwaliteitscontrole officieel dat je huurwoning voldoet aan de minimale Vlaamse veiligheids- en kwaliteitsnormen. Verhuurders die meer informatie wensen over het conformiteitsattest en de verplichting, kunnen op 15 november deelnemen aan een online infoavond. Schrijf hiervoor vooraf in via www.gemeentemol.be/conformiteitsattest . Je ontvangt dan de link om deel te nemen.

Lees verder