Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: DE ARK, Molse Bouwmaatschappij en SVK Noorderkempen samen: WOONBOOG

DE ARK, Molse Bouwmaatschappij en SVK Noorderkempen samen: WOONBOOG

Vanaf januari 2023 vormen huisvestingsmaatschappijen DE ARK, de Molse Bouwmaatschappij en het Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen samen Woonboog.  Onder deze naam en onder het motto 'Sterke mensen, sterke buurten' bundelen ze voortaan hun krachten. Het doel? Eenvoud en meer duidelijkheid voor huidige bewoners, de kandidaten en professionele partners.

Lees verder

#deKempenbeweegt in het najaar 2022: heruitzendingen van oktober tot december

Dit najaar worden de afleveringen van het populaire bewegingsprogramma #deKempenbeweegt heruitgezonden op RTV. Tot eind december kunnen we dus opnieuw thuis sporten. Stem vanaf nu opnieuw elke werkdag af op RTV, om 10.30 of om 15 uur. Iedereen kan meedoen!

Lees verder

Praatpunt zoekt extra vrijwilligers om Nederlands te oefenen

Praatpunt zoekt extra vrijwilligers om Nederlands te oefenen met anderstaligen in onze gemeente. Je komt hiervoor op donderdagavond van 19 tot 21 uur naar de bibliotheek. Spreek je vlot Nederlands en kom je graag in contact met volwassenen van andere culturen? Stel je dan kandidaat via de dienst samenlevingsopbouw op het nummer 014 33 16 22 of samenlevingsopbouw@gemeentemol.be

Lees verder

Terugblik op dankmoment voor Oekraïense vluchtelingen en hun gastgezinnen

Onze gemeente telt heel wat inwoners met een groot hart. Een aantal van hen vangt al enkele maanden Oekraïense vluchtelingen op in het eigen gezin of in een nog beschikbare woning. De Oekraïense vluchtelingen die onderdak vonden in onze gemeente doen er op hun beurt alles aan om zich zo goed mogelijk te integreren. Reden genoeg voor een welgemeende dankjewel vanuit het gemeentebestuur aan alle partijen. Daarnaast maakten we van de gelegenheid gebruik om de Oekraïners extra te informeren over thema's als wonen, werken en gezondheid.

Lees verder