Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Afscheid van onze vrienden uit Kara Kara en Santo Tomás: veel van elkaar geleerd

Afscheid van onze vrienden uit Kara Kara en Santo Tomás: veel van elkaar geleerd

Op 12 oktober namen we afscheid van onze vrienden uit onze zustersteden Kara Kara en Santo Tomás. 3 weken waren zij te gast in onze gemeente. Tijdens hun verblijf stonden er tal van activiteiten en bezoeken op de agenda. Dat leverde boeiende ontmoetingen en geanimeerde gesprekken op waarbij we veel van elkaar leerden. Met de opgedane kennis, ervaringen en informatie willen we ook in de toekomst onze samenwerking enthousiast verderzetten.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

Het gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers in contractueel dienstverband voor bepaalde en onbepaalde duur, niveau D. Interesse? Solliciteer tot en met zondag 6 november via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gratis ontbijt Dag van de Jeugdbeweging: breng je eigen brooddoos en beker mee!

Om de afvalberg tijdens het ontbijt van 'Dag van de Jeugdbeweging' te verminderen, vragen we je eigen brooddoos en drinkbeker mee te brengen op vrijdag 21 oktober. Alle kinderen en jongeren die lid zijn van de jeugdbeweging krijgen tussen 7.30 en 9 uur een gratis ontbijt aangeboden in De Zwaan, Markt 28. Laat zien dat je bij de jeugdbeweging bent en trek je uniform aan. Let op: de binnenkoer is enkel bereikbaar langs de achterkant van het gebouw. Volg de wandel- en fietsverbinding tussen de Molderdijk en de Rivierstraat.

Lees verder

Bestel Molse Tijdingen met gratis extra boekje Molse zichten aan voordeeltarief

Bestel uiterlijk op vrijdag 18 november het boek 'Molse Tijdingen 2022' en betaal 18 euro in plaats van 20 euro. Je krijgt er bovendien gratis een extra fotoboekje bovenop met Molse zichten omstreeks 1895 uit het album van Georges Cools. Vanaf 29 november kan je je bestelling afhalen bij de dienst erfgoed in 't Getouw. De 30e editie van Molse Tijdingen telt 250 bladzijden en is rijk gevuld met onze Molse geschiedenis en meer dan 100 foto's. Een mooie cadeautip voor het eindejaar!

Lees verder