Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Uitnodiging politieraad 25 oktober 2022

Gemeente Lierde
Uitnodiging politieraad 25 oktober 2022

Op 25 oktober 2022 om 20u vindt de politieraad plaats in de vergaderzaal van het politiecommissariaat, 6de verdieping.

De uitnodiging kan hier worden geraadpleegd: 

Lees verder

Gratis ontbijt voor de dag van de jeugdbeweging

Ben je lid van de jeugdbeweging? Kom dan zeker langs op vrijdag 21 oktober voor jouw gratis ontbijt voor de dag van de jeugdbeweging.

Wanneer?
vrijdag 21 oktober 2022 tussen 7u en 8u45

Waar?
Ingang gemeentehuis of OC De Kommalier

Wat?
Ontbijtkoek, koffie of chocomelk, stuk fruit en schoolkoek

Lees verder

Winter op komst? Haal dan snel je griepprik!

Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt?  De COVID-19 epidemie maakt het ook dit jaar extra belangrijk voor risicogroepen om zich te laten vaccineren tegen de griep. Behoor je tot één van volgende groepen, vraag dan je vaccin in de apotheek zodra het beschikbaar is. Je hebt daarvoor geen voorschrift meer nodig.

Lees verder

Eerste ondernemersevent op 10 oktober 2022

Op maandag 10 oktober vond in OC De Lier het allereerste ondernemersevent plaats voor onze ondernemers. Wij nodigden onze ondernemers niet enkel uit voor een interessante lezing maar ook om kennis te maken met hun en te horen wat er nog kan worden veranderd/vernieuwd op het gebied van ondernemen in onze gemeente.

Een 50-tal Lierdse ondernemingen zijn ingegaan op de uitnodiging  om deel te nemen aan het allereerste ondernemersevent. Een event waar de ondernemers niet alleen moesten luisteren maar ook actief konden deelnemen en elkaar konden leren kennen.

Lees verder