Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Gemeente Lierde dankt zijn ondernemers

Gemeente Lierde
Gemeente Lierde dankt zijn ondernemers

Morgen, 19 november, is het dag van de Ondernemer. Wij willen al onze ondernemers danken om elke dag 'goe zot' te zijn. Zij staan steeds paraat voor hun klanten en blijven doorgaan ondanks tegenslagen of problemen.

Naast de ondernemers die vermeld staan in onze handelsgids zijn er nog heel wat andere ondernemers in onze gemeente. Ondernemen leeft in Lierde en zal hopelijk alleen maar blijven groeien.

Denk dus bij jouw volgende aankoop ook eens aan onze lokale ondernemers. Je zult verbaasd zijn van het aanbod in onze gemeente.

Lees verder

Update Corona - beslissingen overlegcomité 17/11/2021

Het overlegcomité heeft gisteren beslist dat er een bredere mondmaskerplicht en verplicht telewerk zal worden ingevoerd om een nieuwe lockdown te vermijden. Deze maatregelen gaan in vanaf 20 november 2021 en gelden tot 28 januari 2022.

Het volledige nieuwsbericht kan hier worden geraadpleegd: Overlegcomité: voortaan brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk | Coronavirus COVID-19 (info-coronavirus.be)

Lees verder

Elke stap telt! Breng jouw buurt in beweging

Samen bouwen we aan buurten die mensen in beweging brengen. Letterlijk en figuurlijk. Daarom doet onze gemeente mee aan de campagne '10.000 stappen: elke stap telt!' van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo's. Zo zetten we de komende 4 jaar stap voor stap in op meer beweging in onze buurten.

Heb je de stappensignalisaties al gezien in onze gemeente, of elders in Vlaanderen?

Lees verder

10 mondiale uitdagingen

Vorige week vrijdag heeft elke inwoner van Lierde deze flyer 

Lees verder