Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Dienst Vrije Tijd zoekt vrijwilliger met een hart voor kinderen

Gemeente Lierde
Dienst Vrije Tijd zoekt vrijwilliger met een hart voor kinderen

De dienst Vrije Tijd is op zoek naar een vrijwilliger die wil instaan voor de opvang tijdens de sport- en jeugdkampen.

Interesse: mail naar vrijetijd@lierde.be of bel naar 055/43.10.31

Lees verder

Sluiting Allerheiligen

Omwille van Allerheiligen zijn de gemeentelijke diensten (gemeentehuis, vrijetijdsdiensten, OCMW, bibliotheek en recyclagepark) gesloten op maandag 31 oktober, dinsdag 1 november en woensdag 2 november.

Lees verder

De bib gaat samen met Route 42 op zoek naar Route 42-dichter 2023

Voor het tweede jaar op rij organiseert Route 42 een gedichtenwedstrijd. De winnaar mag zich een jaar lang 'Route 42-dichter 2023' noemen. Iedereen die ouder is dan 16 jaar en op het grondgebied van Route 42 woont (Geraardsbergen, Herzele, Lierde, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem), kan deelnemen. Inzendingen met als thema 'vriendschap' worden ten laatste op zondag 20 november 2022 verwacht. Een gedicht insturen kan via mail naar gedicht@route42.be.

Lees verder

De gemeente zet volop in op duurzame energie en energiebesparing

De gemeente zet al jaren in op duurzame energie en energiebesparing. Getuige daarvan de zonnepanelen op het gemeentehuis en het OC De Lier, het warmtepompsysteem in OC De Lier, de uitstekende isolatiegraad van o.m. de gemeentelijke kleuterschool…
De stijgende energieprijzen nopen ons er toe om deze omslag naar duurzamere energie te versnellen. Ook wij voelen immers de stijgende energieprijzen en voegen daarom enkele maatregelen in.

Lees verder