Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kontich: Ode aan alle kinderbegeleiders in Kontich

Ode aan alle kinderbegeleiders in Kontich
Van 10 tot 16 oktober is het de Week van de Kinderopvang. Dan worden overal in Vlaanderen de kinderopvanginitiatieven en hun medewerkers in de schijnwerper gezet. Ook in Kontich doen we mee. We bedanken hen voor het verschil dat ze maken voor de Kontichse kinderen en ouders.
Lees verder

Blik mee terug op het feestweekend in september
Van 23 tot en met 26 september 2022 vond het feestweekend plaats in Kontich. Een spetterend weekend met leuke optredens en activiteiten in het dorpscentrum. Inwoners konden onder meer genieten van de loopwedstrijd Kontich Loopt, de feestmarkt, de jaarmarkt en de kermis. Er was voor ieder wat wils.
Lees verder

Openstelling park Mina Telghuis
Begin oktober werd het park aan het Mina Telghuis opengesteld voor het publiek. Wandelaars kunnen zo vanuit het Altenapark hun weg verderzetten door de tuin van het vroegere klooster. Je leest er hier meer over.
Lees verder

Geen afvalophaling op 1 maar wel op 5 november
Door de feestdag op dinsdag 1 november zal er die dag geen afvalophaling plaatsvinden. De ophaling van PMD en Gft zal in de plaats gebeuren op zaterdag 5 november. De ophaling van huisvuil op woensdag 2 november zal wel gewoon gebeuren zoals voorzien.
Lees verder