Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kaprijke: Kaprijke draagt het gele lintje. Jij ook?

Gemeente Kaprijke
Kaprijke draagt het gele lintje. Jij ook?
Elk jaar staan we in oktober stil bij de verschillende soorten kanker en de gevolgen daarvan op onze samenleving. Daarom dragen we ook weer elk jaar ons gele lintje.
Lees verder

Dinsdag 11 oktober is Coming-Outdag!
Elk jaar vieren we op 11 oktober Coming-Outdag: de dag waarop wereldwijd wordt gevierd dat mensen van de de LGBTQ+ openlijk voor hun seksuele voorkeur of identiteit willen uitkomen.
Lees verder

Richtlijnen begraafplaatsen in de aanloop naar Allerheiligen en Allerzielen
In de aanloop naar Allerheiligen en Allerzielen zijn veel mensen in de weer om het graf van hun naasten te verzorgen. We geven je graag enkele praktische richtlijnen mee om verzorgde en serene afscheidsruimtes te creëren op de begraafplaatsen van onze gemeente.
Lees verder

Bekendmaking begrotingswijziging nr. 2 2022 Hulpverleningszone Meetjesland
Op 21 september 2022 kwam de zoneraad van de Hulpverleningszone Meetjesland samen om de begrotingswijziging nr 2 2022 te bespreken.
Lees verder

Beschikbare assistentiewoning Joker
In de groep van Assistentiewoningen Joker zijn er vijftien ruime, gezellige flats, elk voorzien van een leefruimte met kookhoek, terras of balkon, badkamer, berging en slaapkamer, in te richten naar eigen smaak. Momenteel is er weer één beschikbaar voor verhuur.
Lees verder