Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kampenhout: VACATURE: begeleider buitenschoolse kinderopvang voor gemeenteschool

Gemeente Kampenhout
VACATURE: begeleider buitenschoolse kinderopvang voor gemeenteschool
Voor onze gemeenteschool zijn we op zoek naar een verantwoordelijke begeleider voor de buitenschoolse kinderopvang. Werk jij graag met kinderen en heb je steeds oog voor hun veiligheid en welzijn? Stel je dan kandidaat voor donderdag 20 oktober om 12 uur!
Lees verder

Reveil 2022: een warm moment van samenzijn op 1 november
Met Reveil eren we onze overleden geliefden door middel van poƫzie en muziek. Het project wil de kille sfeer op een kerkhof verdrijven en het met Allerheiligen laten heropleven. Reveil biedt een warm moment van troost, samenzijn en stilstaan bij herinneringen.
Lees verder

Dag tegen Kanker: kanker draag je niet alleen
Vandaag, 20 oktober, organiseert Kom op tegen Kanker voor de 23ste keer de Dag tegen Kanker. Nog meer dan anders willen we kankerpatiƫnten en hun omgeving die dag tonen dat ze er niet alleen voor staan.
Lees verder

Opfrissing wegmarkeringen gemeentewegen en parkeerplaatsen vanaf 24 oktober
Vanaf maandag 24 oktober voert een aannemer opfrissingswerken uit aan de wegmarkeringen op de gemeentewegen en gemeentelijke parkeerplaatsen in Kampenhout. De werken brengen geen hinder met zich mee. Op sommige plaatsen stelt de aannemer op voorhand wel een tijdelijk parkeerverbod in.
Lees verder