Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kampenhout: Openbare verkoop tractoren, voertuigen, materieel VITUS

Gemeente Kampenhout
Openbare verkoop tractoren, voertuigen, materieel VITUS
Het lokaal bestuur voert op dit moment de sanering uit op de sites van VITUS in de Voortstraat en de Bukenstraat. Omdat er een grote interesse bestaat voor oude tractoren, voertuigen en materieel, organiseert het lokaal bestuur een openbare verkoop per opbod onder gesloten omslag.
Lees verder

Winterse tractortocht op zaterdag 7 januari: maak jij deel uit van de prachtige parade?
Op zaterdag 7 januari 2023 sluiten we de eindejaarsperiode feestelijk af met een prachtige tractorparade. Een stoet van uitbundig versierde tractors trekt dan door de Kampenhoutse straten. Beschik jij over een tractor en wil je graag bij de stoet aansluiten? Vul snel het inschrijvingsformulier in!
Lees verder

De Grote Stroomversnelling: in actie voor een betere waterkwaliteit
Om de kwaliteit van ons grondwater en oppervlaktewater te verbeteren, schakelt het lokaal bestuur een tandje hoger de komende jaren. We ontharden, leggen extra rioleringen aan, bouwen pesticidengebruik af, stimuleren hergebruik van water en beschermen de kwetsbare waternatuur. Ook jij kan helpen.
Lees verder

Hier is 't te doen: doe als handelaar mee met onze eindejaarsactie!
De eindejaarsperiode komt er sneller aan dan je denkt! Om onze lokale handelaars extra in de kijker te zetten, organiseert het lokaal bestuur opnieuw een opvallende campagne in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.
Lees verder