Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Hooglede: Op 28 oktober vindt in regio Midwest de eerste telling dak- en thuisloosheid plaats

Gemeente Hooglede
Op 28 oktober vindt in regio Midwest de eerste telling dak- en thuisloosheid plaats
Om dak- en thuisloosheid efficiënt te bestrijden zijn heldere, betrouwbare en vergelijkbare gegevens nodig. Hiertoe worden alle dak- en thuisloze personen in regio Midwest op 28 oktober voor het eerst in kaart gebracht.
Lees verder

Begin november wordt de werf voor de nieuwe jeugdlokalen in Hooglede opnieuw opgestart
Begin november start de aannemer met het klaarmaken van de werf om de werken opnieuw op te starten. Dat betekent dat het skatepark in de Akkerstraat tijdelijk weggenomen wordt en dat er tussen zaal den Akker en de nieuwe jeugdlokalen een werfinrit gecreëerd wordt.
Lees verder

Valse mail ivm achterstand afvalstoffenheffing en rioolbelasting
Vandaag ontvingen héél wat bedrijven uit onze gemeente een mail betreffende een vordering nav een achterstand voor afvalstoffenheffing en rioolbelasting. Deze mail is echter phising. Gelieve dan ook géén gevolg te geven aan de mail!
Lees verder

8830 Cycling Challenge - november
Een nieuwe maand betekent een nieuwe challenge voor onze sporters van 8830. Tijdens de voorlaatste maand van 2022 staat er een uitdaging op het programma voor de echte fietsfanaten.
Lees verder

Lezen met je oren - Voorleesweek in de bib
Kom op vrijdag 25 november mee genieten van een gezellig voorleesmomentje in Trimard - Bib & Vrije Tijd. Oma Marleen leest voor uit 'De blaadjesdief'. Voorlezen dat is avonturen beleven met je ogen dicht én met je ogen wijd open meekijken in het boek. Kom je mee lezen? Tot snel!
Lees verder