Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Boom: Evaluatiemoment Tomorrowland op 18 oktober

Evaluatiemoment Tomorrowland op 18 oktober
Op 18 oktober zijn alle Bomenaars welkom in congrescentrum De Pitte in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre voor een evaluatiemoment over Tomorrowland 2022.
Lees verder

Win duotickets voor Putteke Winter
Wij hebben goed nieuws; we mogen namelijk drie duotickets uitdelen voor Putteke Winter! Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: schrijf je in voor onze #BeleefBoom nieuwsbrief.
Lees verder

Kom mee griezelen in de bib op 29 oktober
Op 29 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse grote Halloween voorleesfeest in de bib. Kom zeker mee luisteren, als je durft! Je moet je wel even inschrijven om zeker te zijn van je plaatsje.
Lees verder

Plan nog snel je afspraak voor de herfstbooster
Kreeg je een uitnodiging voor een boosterprik, maar heb je nog geen afspraak gemaakt? Wacht niet te lang, want de laatste herfstboosters worden op 28 oktober gezet in ons vaccinatiecentrum.
Lees verder

Dag van de jeugdbeweging – de jeugdraad trakteert!
Op vrijdag 21 oktober is het dag van de jeugdbeweging. Een dag waarop nationaal stilgestaan wordt bij al het goede werk dat er in onze talrijke jeugdbewegingen gedaan wordt en bij uitbreiding al het jeugdwerk in onze gemeente!
Lees verder

De Gebroeders Schimm in CC De Steiger
Tijdens de herfstvakantie kan je heel wat leuke dingen komen doen in Boom. Je kan onder andere op 2 november naar deze leuke Belgische film komen kijken, en dat voor maar 4 euro!
Lees verder