Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Bekkevoort: Verbindingsriolering Netelzeep - Tiensebaan: aanleg gescheiden riolering vanaf 3 oktober 2022 me...

Gemeente Bekkevoort
Verbindingsriolering Netelzeep - Tiensebaan: aanleg gescheiden riolering vanaf 3 oktober 2022 met omleiding De Lijn
Een aannemer start vanaf 3 oktober 2022 met de aanleg van de gescheiden riolering in de Tiensebaan vanaf het kruispunt met de Klauwstraat tot aan de het kruispunt met de Netelzeepstraat. In een volgende fase wordt de gescheiden riolering aangelegd vanaf de Klauwstraat tot aan de Meenselstraat.
Lees verder

Bevolkingsonderzoek screening borstkanker
Het Bevolkingsonderzoek Borstkanker geeft vrouwen van 50 tot en met het jaar waarin men 69 wordt de kans om elke twee jaar een screeningsmammografie te laten nemen. Ze ontvangen hiervoor een brief met een uitnodiging. Het onderzoek is gratis en snel.
Lees verder

Gemachtigde opzichters gezocht
Wil jij jouw steentje bijdragen tot een veilige schoolomgeving in je buurt? Volg dan de opleiding tot gemachtigd opzichter en help kinderen heelhuids de straat over tot aan hun schoolpoort.
Lees verder

Online informatiesessie asbestverwijdering
IGO, EcoWerf en Interleuven organiseren verschillende projecten voor het veilig verwijderen of ophalen van asbest. Op donderdag 13 oktober om 20u vindt een gratis online infomoment plaats over deze projecten.
Lees verder