Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Verplicht conformiteitsattest bij verhuring

Verplicht conformiteitsattest bij verhuring
Wie een woning in Vlaanderen verhuurt, moet ervoor zorgen dat deze volledig in orde is en voldoet aan bepaalde normen. Het conformiteitsattest is een officieel document dat de gemeente aflevert en dat aantoont dat je woning aan de woningkwaliteitsnormen voldoet. In sommige gevallen kan ook Wonen-Vlaanderen een conformiteitsattest afleveren.
Lees verder

Infoavond Dorp van de Ronde
Zondag 2 april is Beernem Dorp van de Ronde. Die dag maakt de Ronde van Vlaanderen een mooie lus langs alle deelgemeenten van Beernem. Vlaanderens Mooiste zal heel wat volk op de been brengen. Om alles in goede banen te leiden, werken we graag samen met meerdere verenigingen, lokale ondernemers, sympathisanten... Wie zin heeft om mee te werken, is welkom op de infoavond op donderdag 10 november om 20.00 u in O.C. De Kleine beer.
Lees verder

Geboortedreef 2021
Alle kindjes die in 2021 in Beernem geboren zijn krijgen hun eigen geboorteboom! Het aanplanten van de geboortebomen vindt plaats op zaterdag 26 november tussen 10.30 en 12.00 u langs het Vossenpad en het Konijnenpad. De ouders krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
Lees verder