Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Ruimte delen in West-Vlaanderen: Hoe zie jij het? Zie jij het zitten?

Ruimte delen in West-Vlaanderen: Hoe zie jij het? Zie jij het zitten?
De West-Vlaamse ruimte is beperkt en iedereen die in de provincie woont, werkt of leeft, wil die ruimte gebruiken, maar West-Vlaanderen is niet groot genoeg voor al deze ruimtevragen. De Provincie West-Vlaanderen wil de open ruimte vrijwaren en het tempo waaraan op vandaag bijkomend wordt verhard afbouwen richting 2040. Daarom werd de nota 'Ruimte delen in West-Vlaanderen' opgemaakt: een strategische visie met ambities voor West-Vlaanderen in 2040. Deze nota wordt nu voorgelegd aan het ruime publiek.
Lees verder

Nacht van de Duisternis
Doe je mee aan de Nacht van de Duisternis op zaterdag 8 oktober? Doof de buitenverlichting en proef van de rust en gezelligheid van een donkere nacht. Ook wij doven die nacht de openbare verlichting op zoveel mogelijk plaatsen. Zo zetten we de impact van lichtvervuiling in de kijker.
Lees verder

Werken Sijselestraat – update 7 oktober 2022
Maandag 10 oktober, in de loop van de dag, wordt de toplaag asfalt aangebracht in de Danegemstraat (stukje tussen Sijselestraat tot en met Danegemstraat 11). Daarvoor wordt de Danegemstraat afgesloten voor enkele dagen (max 5 dagen).
Lees verder