Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Inwoners onder de 50 maken zelf hun vaccinatieafspraak

Inwoners onder de 50 maken zelf hun vaccinatieafspraak
De uitnodigingen voor de herfstvaccinaties worden momenteel uitgestuurd naar de -50-jarigen. Het is de bedoeling dat je zelf online je afspraak inplant via de link in de uitnodiging. Wacht niet te lang om je afspraak in te plannen, de vaccinatiecampagne loopt tot eind oktober. Passen de vaccinatiedata in vaccinatiecentrum De Valkaart niet, dan kan je zonder afspraak terecht in vaccinatiecentrum van Zedelgem.
Lees verder

UPDATE: na vogelgriep in Beernem, ook vogelgriep in Wingene
Het FAVV, het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen, heeft op 21 september 2022 vogelgriep van het type H5N1 vastgesteld bij een vogelhandelaar in Beernem (=haard). Ook in Wingene werd een haard van hoogpathogene vogelgriep vastgesteld op 3 oktober 2022. Vermoedelijk zijn besmette wilde vogels de oorzaak van de uitbraak.
Lees verder

Vacature bestuurder graafmachine
Ben jij de persoon die we zoeken voor het zelfstandig uitvoeren van allerhande werken met de bandenkraan voor algemene grond- en wegeniswerken? Stel je dan zeker kandidaat voor de functie van bestuurder graafmachine. Solliciteren kan tot en met maandag 17 oktober.
Lees verder