Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Verkeershinder Dijk (woe 19 & don 20 okt)

Verkeershinder Dijk (woe 19 & don 20 okt)
Op woensdag 19 en donderdag 20 oktober (9u-16u) voert sociale werkplaats De Biehal groenonderhoudswerken uit op de Dijk in Olmen. Het gaat om een mobiele werf met tijdelijke verkeerslichten, ter bescherming van de arbeiders. Hou dus rekening met enige verkeershinder en rij voorzichtig aub.
Lees verder

De Roze Mars: al meer dan 4 miljoen stappen gezet in Balen...
Lees verder

Boekenverkoop Bib van Balen nog tot 15 oktober
De Bib organiseert ook dit jaar weer een boekenverkoop van zaterdag 8 oktober tot en met zaterdag 15 oktober tijdens de openingsuren van VC De Kruierie. Je vindt er tweedehands boeken, tijdschriften, cd's, dvd's,… tegen spotprijsjes. Kom jij ook snuisteren en een koopje doen?
Lees verder

Week van de Kringwinkel van 15 tot 22 oktober: thema in Balen 'speelgoed'
Van 15 tot 22 oktober kan je in de Kringwinkels terecht voor de Week van de Kringwinkel. Zoals gewoonlijk vind je in elke winkel een specifieke selectie spullen. In Balen is het thema Lego, Duplo en Playmobil.
Lees verder

Aanvraagtermijn verwarmingspremie verlengd tot 1 november
Wie een residentieel elektriciteitscontract heeft, krijgt een verwarmingspremie van 100 euro. Normaal heb je deze automatisch ontvangen voor 31 juli. Heb je de premie nog niet ontvangen? Dan heb je nog tot 1 november de tijd om zelf een aanvraag in te dienen.
Lees verder