Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Maak afspraak voor bloedinzameling VC De Kruierie (18 oktober)

Maak afspraak voor bloedinzameling VC De Kruierie (18 oktober)
Maak nu een afspraak voor de inzameling op 18 oktober van 17u30 tot 20u30 in VC De Kruierie (Bevrijdingsstraat 1). Maak voor je donatie steeds een afspraak via donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800/777 00. Respecteer het uur van je afspraak.
Lees verder

Bladkorven enkel voor zuiver bladafval van straatbomen
Vanaf 17 oktober zet de gemeentelijke groendienst weer bladkorven op plaatsen waar veel bomen staan op gemeentelijke grond. Deze korven dienen enkel voor het zuiver bladafval van straatbomen en niet voor o.a. eigen tuinafval, gras, zand of takken. Bij misbruik wordt de korf terug opgehaald.
Lees verder

'Kleinere' snelheidsovertredingen beboet via GAS 5
Vanaf nu worden in Balen (en bij uitbreiding de hele politiezone Balen-Dessel-Mol) kleinere snelheidsovertredingen gesanctioneerd via een gemeentelijke administratieve sanctie (GAS 5). Het gaat om overtredingen op plaatsen waar je maximum 30 of 50 km/u mag rijden.
Lees verder

Veiligheidstip: download enkel apps uit officiƫle appwinkels
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een gsm op zak. We kunnen niet meer zonder. We downloaden vaak ook handige apps om te chatten, shoppen, pakjes volgen, films te kijken,... Maar dat is niet zonder gevaar. Als je niet uitkijkt, installeer je zomaar een virus. OK klikken is dus niet altijd OK! (video)
Lees verder

Week van de Kringwinkel van 15 tot 22 oktober
Van 15 tot 22 oktober kan je in de Kringwinkels terecht voor de Week van de Kringwinkel. Zoals gewoonlijk vind je in elke winkel een specifieke selectie spullen. In Balen is het thema Lego, Duplo en Playmobil.
Lees verder