Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Bestel nog snel streekeigen plantgoed via 'Behaag onze Kempen'

Bestel nog snel streekeigen plantgoed via 'Behaag onze Kempen'
Wil je inheems en streekeigen plantgoed in je tuin? Dan kan je nog t.e.m. 20 oktober deelnemen aan de actie 'Behaag Onze Kempen'. De aangeboden (haag)planten gedijen van nature goed op onze arme Kempense zandgronden en zijn beter bestand tegen ziekten en plagen.
Lees verder

Scholen en jeugdverenigingen, schrijf nog snel in voor Operatie Proper!
Kies je als school of jeugdvereniging voor een propere buurt? Schrijf je dan uiterlijk 31 oktober in voor Operatie Proper, net zoals de scholen De Bosmier, De Puzzel en curieuzeneuzen en KSA 't Stotertke! Je krijg er niet alleen een propere leefomgeving voor terug, maar ook een mooie beloning.
Lees verder

Beng je Belgerinkel-spaarkaarten binnen tot 21 oktober
'Liever Lokaal met Belgerinkel' loopt nog tot en met 21 oktober. Scoor dus nog snel een paar stempels als je te voet of met de fiets op bezoek gaat bij één van de deelnemende handelaars, horecazaken, marktkramers of gemeentediensten. Lever je volle spaarkaarten in en maak kans op een mooie prijs!
Lees verder

Wat mag je waar plaatsen op de begraafplaats?
Met Allerheiligen herdenken we onze overledenen, meestal met een bloemetje, bloemstuk, kaars of ander gedenkteken. Uit respect voor onze overledenen en om de begraafplaats mooi, sereen en toegankelijk te houden, zijn er enkele richtlijnen opgesteld over het plaatsen van deze grafversieringen.
Lees verder

De Warmste Week: gratis gebruik van infrastructuur VC De Kruierie
Lees verder