Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Asse: Maak je aanbod voor kinderen bekend in de brochure 'Asse speelt 2023'

Gemeente Asse
Maak je aanbod voor kinderen bekend in de brochure 'Asse speelt 2023'
In Asse vind je tijdens de schoolvakanties heel wat leuke activiteiten voor kinderen.
Lees verder

Asse opnieuw warmste gemeente in 2022
1 op 8. Dat is hoeveel Vlamingen er geboren worden in kansarmoede. Dat is veel en het blijft vaak een verdoken probleem. Daarom gaan we dit jaar tijdens De Warmste Week samen vlammen tegen kansarmoede.
Lees verder

Inname openbare weg: herstelling rijweg Brusselsesteenweg 667
Firma De Jonge & Zoon nv dient in opdracht van het gemeentebestuur het wegdek te herstellen t.h.v. Brusselsesteenweg 667. Om deze werken uit te kunnen voeren zal de weg tijdens de werken afgesloten worden. De werken vinden plaats van 3 t.e.m. 12 oktober.
Lees verder

Inname openbare weg: levering chape Heilsborre 26
Op 30 september vinden er chapewerken plaats in de woning t.h.v. Heilsborre 26. Gezien de smalle straat, zal de vrachtwagen de volledige breedte innemen en is er tijdelijk geen doorgaand verkeer mogelijk. Bewoners kunnen de straat in en uit via Varent-Neerheide of via de Notstraat.
Lees verder

Speelpleinwerking herfstvakantie met inschrijving
Voor de herfstvakantie (31 oktober, 3 en 4 november) werken we met voorinschrijvingen én vooraf betalen via I-active. Inschrijven is mogelijk tot en met 9 oktober.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer tussen 3 en 7 oktober
Farys laat weten dat er van 3 tot en met 7 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur elke dag gedurende 1 uur geen leidingwater zal zijn in de Aloïs De Deckerstraat 2-20 en 5-23 en in de Frans Timmermansstraat 154-162.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer op 7 oktober
Farys laat weten dat er op 7 oktober tussen 08.00 en 17.00 uur gedurende 1 uur geen leidingwater zal zijn in Brusselsesteenweg 607-619.
Lees verder