Doorgaan naar hoofdcontent

Football Talk. “United-aanvaller Greenwood opnieuw gearresteerd” - City breekt contract Foden open

HLN
Football Talk. "United-aanvaller Greenwood opnieuw gearresteerd" - City breekt contract Foden open
Manchester United-aanvaller Mason Greenwood is opnieuw gearresteerd vanwege schending van zijn voorwaarden, zo melden Britse media.
Lees verder

Britse man geeft aanranding toe van vrouw in wachtrij tot doodskist van Queen Elizabeth
Adeshina Adio, een man van 20 uit Zuidoost-Londen, heeft toegegeven dat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft gesteld tegenover een vrouw terwijl ze aanschoof in de wachtrij om de kist van Queen Elizabeth te begroeten. De aanranding gebeurde in de avond van 14 september, de eerste dag dat Westminster Hall open was voor bezoekers.
Lees verder

Biden bestempelt Pakistan als "een van de gevaarlijkste naties ter wereld"
Pakistan heeft de Amerikaanse ambassadeur op het matje geroepen vanwege uitspraken van president Joe Biden. De president noemde Pakistan tijdens een bijeenkomst donderdag "misschien wel een van de gevaarlijkste naties ter wereld" en zette vraagtekens bij de veiligheid van het Pakistaanse atoomprogramma. Biden zei dat het land "kernwapens heeft zonder enige samenhang".
Lees verder

Harry Styles neemt wraak op fans die hem besproeien met water tijdens optreden
Harry Styles en zijn fans zijn een watergevecht gestart tijdens een van z'n optredens. De zanger stond op het podium in Austin, Texas, toen fans hem besproeiden met water. Water naar elkaar gooien is een ding geworden tijdens de tour van de zanger. Sommige keren, zoals in Texas, kan de zanger ermee lachen. Zo nam Harry zelf zijn overvolle drinkbus om die over de hele eerste rij leeg te gooien. Er zijn ook andere keren dat de zanger niet kan lachen met zo'n watergevecht.
Lees verder

Nathalie Meskens ging na haar scheiding in therapie: "Ik besefte dat het leven niet alleen om werken draait"
We zien Nathalie Meskens (40) elke week op het scherm als presentatrice van VTM's 'Beste kijkers', maar dat is maar een fractie van haar planning. Acteren, zingen, ondernemen… En uiteraard is er ook haar gezin; Meskens is intussen mama van twee. Toch vond ze tussendoor nog de tijd voor een gesprek met Primo over de periode na haar scheiding, leren 'nee' zeggen en het moederschap. "Ik ben op mijn veertiende naar Parijs getrokken, om te zingen op straat. Ik zou het de mijne niet toelaten."
Lees verder

LIVE. Aftrap! Kan KV Kortrijk de drie punten thuishouden tegen rode lantaarn Zulte Waregem?
• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 16u • Guldensporenstadion • Kortrijk staat net boven de degradatiezone, Zulte Waregem is hekkensluiter
Lees verder

Politiebonden gaan actie voeren en wijzen liberalen met de vinger: "Bijna een oorlogsverklaring"
De politiebonden gaan binnenkort actie voeren. Dat schrijft 'De Tijd' op basis van VSOA Politie en wordt bevestigd door Joery Dehaes van ACV. Hoe de acties er precies zullen uitzien en wanneer die zullen plaatsvinden, zou in de loop van volgende week duidelijk moeten worden, klinkt het.
Lees verder

Lek in Poolse oliepijplijn Droezjba is gedicht
Het lek in de oliepijpleiding Droezjba in Polen is gedicht, meldt de Poolse pijpleidingexploitant PERN. De doorvoer van olie naar Duitsland kon daardoor vandaag weer volledig worden hervat.
Lees verder

LIVE. 1-0! Keita zet KV Kortrijk spectaculair op voorsprong tegen Zulte Waregem
• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 16u • Guldensporenstadion • Kortrijk staat net boven de degradatiezone, Zulte Waregem is hekkensluiter
Lees verder

Stem je juwelen af op jouw huidskleur met deze tips. "Dit type huid staat eigenlijk met alles"
Goud, zilver, witgoud, ...: wie een nieuw juweel koopt, twijfelt vaak over de juiste kleur ervan. Het Antwerps high-end juwelenlabel Elliot & Ostrich vond daar nu een oplossing voor. Zij lanceerde een nieuwe collectie die past bij élke huidskleur én geeft meteen ook enkele tips mee voor de juiste keuze bij je volgende juwelenaankoop. "Heb je een warme ondertoon in je huid, dan haalt geel goud die warme gloed helemaal naar boven."
Lees verder

(Ex-)collega's zwaaien Philippe Gilbert uit op zijn Cauberg: "Hij pushte mij naar de hoogste hartslag ooit"
De regenwolken belette 1.250 wielertoeristen niet om 's ochtends met Philippe Gilbert een toertocht in en rond Valkenburg te fietsen. Nadien zwaaiden dertig (ex-)collega's hem uit in een criterium van 35 kilometer met zeven keer de Cauberg. Het ideale moment om met Hushovd, Greipel, Jakobsen en co herinneringen op te halen aan de indrukwekkende carrière van Gilbert.
Lees verder

"Andere personen hebben Nafi beïnvloed": ex-trainer Roger Lespagnard ontgoocheld over breuk met Thiam
Sprakeloos was Roger Lespagnard toen Nafi Thiam hem dinsdag meldde dat ze nood had aan een nieuwe omgeving. De Luikse trainer begreep meteen dat hij aan de kant was gezet en dat hij zijn planning, die hij tot Parijs 2024 al had opgesteld, kon opbergen. "Ik ben ontgoocheld, maar ik neem haar niets kwalijk."
Lees verder

IN BEELD. Zondvloed op Kreta richt ravage aan: dode en vermisten
Noodweer en overstromingen teisteren het Griekse eiland Kreta. Daarbij is zeker een dode gevallen. Meerdere mensen worden volgens de brandweer nog vermist. Op beelden van lokale media is te zien dat straten in kustplaatsen in rivieren zijn veranderd en de regen een ravage heeft aangericht.
Lees verder

LIVE. KV Kortrijk leidt verdiend met 1-0 na een fantastische treffer van Keita
• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 16u • Guldensporenstadion • Kortrijk staat net boven de degradatiezone, Zulte Waregem is hekkensluiter
Lees verder

RECENSIE. 'The Watcher': "De wereld siddert nog na van 'Dahmer' of daar is Ryan Murphy al met een nieuw bizar true-crimeverhaal"
Ryan Murphy en Ian Brennan draaien tegenwoordig overuren bij Netflix. Na het verontrustende tiendelige 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story' wekt het scenaristenduo alweer een nieuw bizar true-crimeverhaal tot leven. 'The Watcher' vertelt het relaas van een gezin dat hun intrekt neemt in een droomhuis, maar geterroriseerd wordt door een mysterieuze gluurder die via dreigbrieven aankondigt dat hij hen dag en nacht in de gaten houdt. Of dit waanzinnige, waargebeurde verhaal met onder meer Mia Farrow, Naomi Watts en Jennifer Coolidge in de hoofdrol ook uw nieuwste obsessie moet worden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze 'Kijkgids' voor u uit.
Lees verder

RECENSIE. 'The Watcher': "De wereld siddert nog na van 'Dahmer' of daar is Ryan Murphy al met een nieuw bizar true crime-verhaal"
Ryan Murphy en Ian Brennan draaien tegenwoordig overuren bij Netflix. Na het verontrustende tiendelige 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story' wekt het scenaristenduo alweer een nieuw bizar true crime-verhaal tot leven. 'The Watcher' vertelt het relaas van een gezin dat hun intrekt neemt in een droomhuis, maar geterroriseerd wordt door een mysterieuze gluurder die via dreigbrieven aankondigt dat hij hen dag en nacht in de gaten houdt. Of dit waanzinnige, waargebeurde verhaal met onder meer Mia Farrow, Naomi Watts en Jennifer Coolidge in de hoofdrol ook uw nieuwste obsessie moet worden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze 'Kijkgids' voor u uit.
Lees verder

"Damon, wat doe je nu?": huisgenoot van Dancing Dimi gooit 180 op wel heel ongelukkig moment
Opmerkelijk voorval tijdens de Gibraltar Darts Trophy, de laatste manche van de European Tour. De Australische topdarter Damon Heta gooide tegen Chris Dobey een maximumscore, terwijl hij 180 over had. De commentator kon z'n ogen niet geloven: "Damon, wat doe je nu?"
Lees verder

Orka spoelt aan bij Cadzand: "Dit is heel zeldzaam"
Voor de kust van Cadzand, net over de grens in Nederland, is vanmiddag een orka aangespoeld. Redders hebben het vier meter lange dier terug het water in geduwd.
Lees verder

"Hij was volledig weggekropen. Het was triest": Robbie Coltrane bracht laatste jaren van z'n leven als kluizenaar door
Hij was een van de populairste acteurs uit de 'Harry Potter'-filmreeks, maar de beroemdheid bleek toch zwaar te wegen voor Robbie Coltrane. De acteur, die vrijdag overleed op 72-jarige leeftijd, bracht z'n laatste jaren in complete afzondering door op een Schotse heuvel. Bovendien hadden z'n wilde levensstijl en gezondheidsproblemen hun tol geëist. "Ik vecht 24 uur per dag tegen de pijn."
Lees verder

Twee Russen aangehouden in Noorwegen voor vliegen met drones
In Noorwegen zijn deze week twee Russische mannen aangehouden die los van elkaar dronebeelden maakten in het Scandinavische land. Een van de mannen zou een vliegveld en defensiehelikopters hebben gefotografeerd. Beide verdachten zitten vast in afwachting van verder onderzoek. Wegens sancties is het nu verboden voor Russen om drones of wat dan ook boven Noorwegen te laten vliegen. Die maatregelen zijn ingesteld wegens de Russische inval in Oekraïne.
Lees verder