Doorgaan naar hoofdcontent

Elon Musk wil dan toch Twitter kopen voor 44 miljard euro: aandeel schiet 22 procent omhoog

HLN
Elon Musk wil dan toch Twitter kopen voor 44 miljard euro: aandeel schiet 22 procent omhoog
Multimiljardair Elon Musk wil dan toch Twitter kopen voor 54,20 dollar per aandeel, zoals maanden geleden afgesproken was. Dat meldt persagentschap Bloomberg dinsdag en wordt bevestigd door het socialmediabedrijf. Twitter en Musk zouden in oktober naar de rechtbank trekken, omdat de Tesla- en SpaceX-oprichter zich in juli terugtrok uit de deal van omgerekend 44 miljard euro.
Lees verder

Rottweiler die van Rode Duivel Jason Denayer zou zijn, valt onthaalmoeder en twee peuters aan: "Zonder hulp van omstaanders waren die kinderen er misschien niet meer..."
In Ternat heeft een rottweiler dinsdag een onthaalmoeder en twee van haar kindjes aangevallen. Volgens burgemeester Michel Vanderhasselt (CD&V) gaat het om de hond van Rode Duivel Jason Denayer, maar dat wordt formeel ontkend door diens zaakwaarnemer Jesse De Preter. De hond heeft intussen een dodelijk spuitje gekregen.
Lees verder

Ondanks bizarre clausule startte Griezmann, met blauw haar, tegen Club Brugge
Aan de aftrap bij Atlético: Antoine Griezmann. Opvallend om twee redenen. Enerzijds omdat de 31-jarige spits zijn haar heeft laten blauw verven. Het is niet de eerste keer dat hij opduikt met een opvallend kapsel. "Ik heb het altijd een goede spits gevonden, maar dit helpt toch niet hoor", zegt Jan Mulder in de VTM Studio.
Lees verder

LIVE CLUB-ATLÉTICO. Gretig blauw-zwart met kleine bonus rust in, Sowah verzilverde schitterende actie Jutglà
• Derde speeldag groepsfase • Jan Breydelstadion (21u) • Club met Sylla en Buchanan, ook Odoi start na test in opwarming • Atlético met Witsel én Carrasco
Lees verder

Britse minister kondigt harde koers aan inzake migratie: "Wie illegaal binnenkomt, wordt teruggestuurd of moet naar Rwanda"
De nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken Suella Braverman heeft op de partijdag van de conservatieve partij een harde koers in het migratiebeleid aangekondigd. Iedereen die illegaal het land binnenkomt, wordt teruggestuurd of moet naar Rwanda, verklaarde Braverman dinsdag in Birmingham.
Lees verder

Britse minister kondigt harde migratiekoers aan: "Wie illegaal binnenkomt, wordt teruggestuurd of moet naar Rwanda"
De nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken Suella Braverman heeft op de partijdag van de conservatieve partij een harde koers in het migratiebeleid aangekondigd. Iedereen die illegaal het land binnenkomt, wordt teruggestuurd of moet naar Rwanda, verklaarde Braverman dinsdag in Birmingham.
Lees verder

Zelfzekerheid in de finale wordt genadeloos afgestraft in 'De Allerslimste Mens'
Auwch, dat moet bijzonder pijn hebben gedaan. De overwinning in de finale voelen, ruiken, haast op zak hebben. En dan overmoedig 'even tactisch spelen'. En verliezen.
Lees verder

LIVE CLUB-ATLÉTICO. Jan Breydel ontploft opnieuw! Jutglà maakt er 2-0 van
• Derde speeldag groepsfase • Jan Breydelstadion (21u) • Club met Sylla en Buchanan, ook Odoi start na test in opwarming • Sowah en Jutglà schenken Club 2-0-voorsprong
Lees verder

Trio giet jerrycan leeg over geparkeerde wagen en filmt vervolgens hoe voertuig uitbrandt
In de Vitsstraat in Buggenhout is dinsdagavond een geparkeerde wagen volledig uitgebrand. Een getuige zag hoe drie mannen een jerrycan leeggoten over het voertuig en het daarna in brand staken. Vermoedelijk gaat het dus om een afrekening.
Lees verder

Voormalig Antwerps gemeenteraadslid opgepakt op verdenking van drugssmokkel
De Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft dinsdagochtend in opdracht van de onderzoeksrechter negen huiszoekingen uitgevoerd in het kader van een onderzoek naar de invoer van verdovende middelen. Vijf verdachten tussen 31 en 52 jaar werden opgepakt, onder wie ook een voormalig gemeenteraadslid.
Lees verder

IN BEELD. Stilte vult Antwerpen-Centraal: spoorpersoneel legt werk 24 uur neer
Door een staking rijdt vanaf dinsdag 22u maar een kwart van de treinen in België. In het station Antwerpen-Centraal was het vanavond alvast érg rustig, stelde onze fotograaf ter plaatse vast.
Lees verder

Het sprookje blijft maar duren! Club klopt nu ook Atlético en pakt negen op negen in Champions League
Wat een avond. De derde op rij al voor Club in de Champions League. Mignolet eens te meer onklopbaar, Jutglà in de rol van matchwinnaar met goal en assist. 2-0 tegen Atlético Madrid. In de andere wedstrijd klopte Porto Leverkusen met 2-0, waardoor blauw-zwart nu al zes punten meer heeft dan de drie rivalen. In de geschiedenis van de Champions League, heeft er nog geen club de volgende ronde niet bereikt na een 9 op 9. Blauw-zwart in dromenland.
Lees verder

ONS RAPPORT. "Hopelijk staat er geen flitspaal op Jan Breydel": drie Club-spelers met een 8 op 10, maar één straffe uitblinker krijgt nog puntje meer
Een nieuwe onvergetelijke avond voor Club Brugge in de Champions League. En dus ook knappe scores in ons rapport na de straffe 2-0 tegen Atlético Madrid. De zen-factor van blauw-zwart krijgt een 8, net als twee andere Club-spelers. Maar één man steekt er bovenuit met een 9 op 10.
Lees verder

OVERZICHT. Droomscenario voor Club na eerste zege Porto, Napoli scoort zes keer bij Ajax
Speeldag drie in de Champions League. Niet alleen Club Brugge, maar ook Ajax, Liverpool, Bayern en Barcelona kwamen in actie. Hieronder zetten wij alle uitslagen op een rij.
Lees verder

Trump stapt naar Supreme Court in strijd over geheime documenten uit Mar-a-Lago
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft in de strijd over geheime documenten die in beslag genomen werden na een huiszoeking in Trumps landgoed Mar-a-Lago in Florida, een beroep gedaan op het Supreme Court. Zijn advocaten hebben de hoogste rechtbank van de VS gevraagd de beslissing van een lagere rechtbank te vernietigen.
Lees verder

"Club is de mooiste ambassadeur die het Belgisch voetbal zich kan inbeelden": onze chef voetbal zwaait met lof, niet in het minst naar Hoefkens en Mignolet
Wat. Een. Sprookje. Negen op negen, dankzij nog maar eens een stunt - 2-0 tegen Atlético Madrid, dit keer. Club steekt meer dan ooit een hand uit naar de knock-outfase van de Champions League.
Lees verder

Mignolet: "Een pluim voor Hoefkens en zijn plan" - Vanaken: "Het zou enorm pijnlijk zijn mochten we er nu nog naast grijpen"
Een nieuwe stunt voor Club Brugge. En dus beseft Hans Vanaken maar al te goed dat overwintering in de Champions League nu wel érg dichtbij is. "Wij kunnen nu vrijer de laatste matchen ingaan."
Lees verder

Aantal nieuwe besmettingen met apenpokken blijft dalen
Het aantal nieuwe besmettingen met apenpokken volgt een dalende trend die is ingezet eind juli, begin augustus. Dat blijkt uit het dinsdagavond gepubliceerde rapport van gezondheidsinstituut Sciensano.
Lees verder

EU naar verluidt akkoord over prijsplafond voor Russische olie
De lidstaten van de Europese Unie hebben naar verluidt een compromis bereikt over een nieuw pakket aan sancties tegen Rusland. Daarin zijn volgens persbureau Bloomberg, dat zich baseert op ingewijden, ook afspraken gemaakt over een prijsplafond voor Russische olie bij verkoop aan derde landen. Woensdag wordt hierover een formeel akkoord verwacht.
Lees verder

LIVE (21u). Wat kunnen De Ketelaere en co op bezoek bij Chelsea?
• Derde speeldag groepsfase • Aftrap: woensdag, 21u • Stamford Bridge • Vooral Chelsea heeft de punten broodnodig na 1 op 6
Lees verder