Doorgaan naar hoofdcontent

E19 naar Nederland weer vrij na ongeval met vrachtwagens in Meer: verkeer rijdt best om via A12 langs Bergen-op-Zoom

HLN
E19 naar Nederland weer vrij na ongeval met vrachtwagens in Meer: verkeer rijdt best om via A12 langs Bergen-op-Zoom
De E19 is richting Nederland weer vrijgemaakt ter hoogte van Meer (Hoogstraten), na de aanrijding tussen drie vrachtwagens die er de snelweg enkele uren lang volledig versperde. Omrijden via de A12 blijft wel aangewezen, want er staat nog steeds een file en ook de werfzone wat verderop aan de Nederlandse grens zal nog voor hinder zorgen.
Lees verder

"Opeens heb ik amper nog zin in seks met Toon": Stien wordt altijd verliefd op een ander. Kan ze iets doen?
Stien (25) worstelt met een vervelende gewoonte: telkens als ze een jaar samen is met iemand, gaat ze weer op zoek naar 'ander en beter'. Ze wéét dat haar huidig lief Toon alles is wat ze wilde, en toch flirt ze opeens weer met een kennis: "Ik voel seksuele aantrekking tot die man en denk elke dag aan hem." Hoe blijf je gelukkig en trouw in een relatie eens de grote passie gedoofd is, vraagt ze zich af? Seksuoloog Wim Slabbinck heeft advies.
Lees verder

Ramon ging van 200 naar 93 kilo in een jaar tijd, zonder maagverkleining: "Ik heb geen onregelmatig eetpatroon meer, maar zes vaste momenten per dag"
Vrienden en kennissen die Ramon Vink (32) een jaar niet hebben gezien, lopen hem nu straal voorbij. Begrijpelijk, want de man is bijna onherkenbaar nadat hij in 365 dagen tijd maar liefst 107 kilo is afgevallen. "Alleen al met lopen en fietsen kun je zó veel resultaat boeken. Ook als je helemaal geen geld hebt voor een personal trainer en sportschool."
Lees verder

'New Tales from the Borderlands' toont vooral de rijkdom van het 'Borderlands'-universum
De prettig crapuleuze wereld van 'Borderlands' – laat ons zeggen: een mix tussen 'Star Wars' en 'Mad Max' – leent zich prima voor andere videogamegenres dan de 'looter shooters' die de centrale games zijn. Zeven jaar geleden bewees 'Tales from the Borderlands' al dat je makkelijk een dramagame in datzelfde universum kunt maken, en het deze week verschenen vervolg op die game bevestigt dat alleen maar.
Lees verder

Vrijdag geen 'Terzake' en 'De Afspraak' door staking, 'Het Journaal' van 19 uur ook iets korter
Op Canvas zullen de nieuwsprogramma's 'Terzake' en 'De Afspraak' morgen/vrijdag uitzonderlijk niet te zien zijn door een staking onder het personeel van de openbare omroep. Dat meldt vakbond ACOD en de VRT bevestigt.
Lees verder

Amper 45 dagen premier: Britse premier Liz Truss treedt af
De Britse premier Liz Truss neemt ontslag. Dat heeft ze donderdag zelf aangekondigd in een zeer korte toespraak voor haar ambtswoning in Downing Street. "Ik kan niet doen waarvoor ik verkozen ben", zei ze. Truss stond zo slechts 45 dagen aan het hoofd van haar regering.
Lees verder

Amper 45 dagen aan het roer, de kortst dienende Britse premier ooit: premier Liz Truss treedt af
De Britse premier Liz Truss neemt ontslag. Dat heeft ze donderdag zelf aangekondigd in een korte toespraak voor haar ambtswoning in Downing Street. "Ik kan niet doen waarvoor ik verkozen ben", zei ze. Liz Truss gaat daarmee de geschiedenis in als de kortst dienende Britse premier ooit. Na een ongezien brokkenparcours moest de Conservatieve 'menselijke handgranaat' onder druk van haar partij de handdoek al na 45 dagen in de ring gooien. VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp geeft bij HLN LIVE meer uitleg: "De druk was te groot geworden om op te stappen", duidt ze.
Lees verder

Crisisvergadering in Downing Street, Truss legt verklaring af
In de ambtswoning van de Britse premier is momenteel een crisisvergadering aan de gang over het lot van Liz Truss. Vanaf 14.30 uur onze tijd volgt een statement, meldt Downing Street aan Sky News.
Lees verder

Enorm waterlek aan Scheldekaaien: straat afgesloten door risico voor opvliegend puin
Bij wegenwerken raakte een aannemer per ongeluk een waterleiding. Hierdoor is er aan de kaaien een fontein van water te zien. De lokale politie sluit de Sint-Michielskaai deels af door het risico op opvliegend puin.
Lees verder

Enorm waterlek aan Scheldekaaien: Sint-Michielskaai deels afgesloten
Bij wegenwerken raakte een aannemer per ongeluk een waterleiding. Hierdoor was er aan de kaaien een fontein van water te zien. De lokale politie sloot de Sint-Michielskaai deels af door het risico op opvliegend puin. Ondertussen is het waterlek weer onder controle.
Lees verder

Billie Eilish (20) heeft de liefde gevonden bij 31-jarige Jesse Rutherford (en daar zijn veel fans niet blij mee)
Het is geen geheim meer: Billie Eilish (20) en de Amerikaanse zanger Jesse Rutherford (31) zijn een koppel. De twee werden dinsdagavond in Los Angeles samen gefotografeerd, terwijl ze elkaar openlijk zoenden en omhelsden. Op sociale media zijn de meningen echter verdeeld, want Jesse is namelijk elf jaar ouder dan Billie.
Lees verder

Pape Gueye (KV Kortrijk) hoopt tegen Westerlo opnieuw aan de aftrap te verschijnen: "Avenatti en mezelf zijn perfect compatibel"
KV Kortrijk haalde dinsdagavond in het Stade du Pays de Charleroi een dubbele achterstand op. De Kerels stonden aan de rust 2-0 in het krijt, maar namen uiteindelijk een puntje mee naar Zuid-West-Vlaanderen. Pape Gueye schoot - op aangeven van Didier Lamkel Zé - de aansluitingstreffer tegen de touwen. De Senegalees hoopt tegen Westerlo opnieuw het vertrouwen te krijgen van coach Adnan Custovic.
Lees verder

BV 24/7. Sieg De Doncker waant zich een echte chef-kok en wie deelt er hier een foto uit de oude doos?
The show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Proces tegen Oscarwinnaar Paul Haggis gestart: "Hij was zo ruw en hard terwijl ik 'nee' blééf roepen"
Het proces tegen regisseur Paul Haggis (69) ging donderdag van start in Manhattan. De Oscarwinnaar wordt door filmmaker Haleigh Breest beschuldigd van aanranding. Tijdens de eerste zitting werden teksten voorgelezen met statements van de aanklager.
Lees verder

Nieuwe docu 'André Hazes' onthult hallucinante beelden 'Tien Om Te Zien': "Die dag had ik mijn nek kunnen breken."
"Die dag in België was écht de druppel. Dat had heel fout kunnen aflopen." Woensdag ging in Amsterdam de nieuwe documentaire van André Hazes in première en daarin krijgt ons land een bedenkelijke hoofdrol. Drank, drugs en afgunst achter de schermen bij 'Tien Om Te Zien' en een levensgevaarlijke rit in de laadruimte van een bestelwagen. "Die ene dag in België kwam helaas alles samen," vertelt mama Rachel bij het verlaten van de zaal. "Ik heb gehuild toen ik die beelden voor het eerst zag."
Lees verder

Dit is waarom je beter niet élke dag druiven eet (en deze soort is het gezondst)
Of je nu witte, groene, rode of paarse druiven verkiest: de Belg eet ze graag. Druiven staan op een mooie zesde plek in de top tien van meest gekochte fruitsoorten volgens een onderzoek van VLAM. Vaak lees je dat die rode druiven gezonder zijn dan de witte of groene, en soms hoor je dat druiven samen met bananen 'dikmakers' zouden zijn binnen de fruitcategorie. Maar klopt dat wel? Voedingsdeskundige Frouwkjen van Duin legt uit.
Lees verder

Russisch vliegtuig liet raket los naast ongewapend Brits gevechtstoestel boven Zwarte Zee
Een Russisch gevechtsvliegtuig heeft een raket losgelaten nabij een ongewapend Britse gevechtstoestel dat routinematig patrouilleerde boven de Zwarte Zee. Dat heeft volgens Sky News de Britse minister van Defensie donderdag in het parlement gezegd.
Lees verder

Arbeider (47) sterft op bouwwerf in Emelgem
Bij een arbeidsongeval op een bouwwerf in de Baronstraat in Emelgem (Izegem) is donderdagnamiddag een 47-jarige bouwvakker uit Izegem om het leven gekomen.
Lees verder

Akkoord tussen Spanje en Frankrijk over onderzeese leiding voor groene energie
Spanje, Frankrijk en Portugal hebben een akkoord gesloten over de aanleg van een nieuwe onderzeese leiding voor het transport van groene energie zoals waterstof. De "groene corridor" zal worden aangelegd tussen Barcelona en Marseille.
Lees verder

CELEB 24/7. Jennifer Garner kijkt uit naar Halloween en 'Emily in Paris'-actrice Lilly Collins is naar de kapper geweest
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder