Doorgaan naar hoofdcontent

Duitse fitnesstycoon aan boord van neergestort privévliegtuigje: twee lichamen gevonden in zee

HLN
Duitse fitnesstycoon aan boord van neergestort privévliegtuigje: twee lichamen gevonden in zee
Tijdens de zoektocht naar een privévliegtuig met vijf Duitsers en een Zwitserse piloot aan boord dat vrijdag was verdwenen voor de kust van Costa Rica, zijn twee lichamen gevonden in zee. Het gaat om een volwassene en een kind, meldt het Costa Ricaanse ministerie van Gezondheid. De Duitse fitnesstycoon Rainer Schaller was volgens de passagierslijst een van de inzittenden van het vliegtuigje.
Lees verder

INTERVIEW. Erika Vlieghe: "Ik was niet gelukkig met bepaalde uitspraken van Marc Van Ranst het voorbije jaar"
Moet het coronabeleid onafhankelijk doorgelicht worden? Het Laatste Nieuws vindt van wel en schreef vorige week dat het ongehoord is dat zo'n evaluatie in België gebeurt door dezelfde experts die al twee jaar in de cockpit zitten. Voormalig GEMS-voorzitter Erika Vlieghe reageert geprikkeld. "Een evaluatie? Laat maar komen. Wij zijn geen ayatollahs die alle wijsheid in pacht hebben."
Lees verder

Arno en Melanie vol ongeloof na duo-overwinning in 'Regi Academy': "Gelukkig neemt Hanne het sportief op"
Onverwachte twist in 'Regi Academy'. De Limburgse DJ riep niet één, maar twee stemmen uit als winnaars van zijn talentenjacht. Arno (22) en Melanie (18) zijn de gelukkigen. Het duo is meteen ook samen te horen op de nieuwe single 'Als Ik Mezelf Verlies'. Bekijk hun eerste reactie in een nieuwe Showbits.
Lees verder

Nu de meest controversiële F1-teambaas ooit terug is als adviseur en zich begint te roeren, vraagt onze watcher zich af: "Heeft Briatore verborgen agenda?"
Op het asfalt zijn de prijzen verdeeld. Achter de schermen valt des te meer te beleven, stelt onze Formule 1-watcher. Zoals een oorlog die niemand ziet? Een andere verklaring voor zijn opruiende uitlatingen - "Bij de FIA zitten geen bekwame mensen" - is er niet. Flavio Briatore is inderdaad terug. Als adviseur? Écht?
Lees verder

STRAFPLEITERS. Raan Colman (39) bracht straf in B&B-moord terug naar milde 10 jaar cel: "We toonden met onze eigen expert een fout aan... Dat voelde als een triomf"
"'Mag ik de foto's van die bijtwonden aan mijn studenten tonen?', vroeg een wetsdokter ooit in het assisenhof. Dan weet je dat het moeilijk wordt." Op het cliché van de afgeborstelde, gladde advocaat vormt meester Raan Colman (39) met zijn wilde haardos en priemende ogen een opvallende uitzondering. Een vaste waarde binnen de Gentse balie ondertussen, want op zijn conto staan al acht assisenprocessen. Niet slecht voor iemand die eigenlijk een vollédig andere roeping had. "Ik verdedig inderdaad vaak de beschuldigde of beklaagde. Maar ik ben ook geen ijskonijn, natuurlijk."
Lees verder

Bestuurder onder invloed gaat uit bocht en eindigt tegen gevel van woning
Op de Steenweg naar Oudegem is zondagochtend rond 7.00 uur een bestelwagen tegen een gevel van een woning terechtgekomen. Hij verloor de controle in een bocht en raakte enkele metalen paaltjes en kwam tegen een gevel terecht. Het is niet de eerste keer in die bocht dat een auto tegen een gevel reed.
Lees verder

Onlyfans-ster Nanoe Vaesen ontdekt stoel vol kroonkurken in fetisjclub: "Je moet er met blote billen op zitten"
In de laatste aflevering van 'De Wereld van Nanoe' trekt OnlyFans-ster Nanoe Vaesen naar de Vlaamse fetisjclub 'Club 78' in Ham. Naast haarfetisjen en naaldenplay ontdekt ze er ook een stoel vol kroonkurkjes. En die laat weinig over aan de verbeelding. "Je moet er met je blote billen op gaan zitten", klinkt het bij vrijwilligster Faylinny. Bekijk de volledige aflevering hierboven.
Lees verder

LIVE F1. Carlos Sainz pakt de pole, Max Verstappen vertrekt als tweede
Sinds de GP van Japan twee weken terug kennen we de (nieuwe) wereldkampioen: Max Verstappen. Toch is er nog heel wat om naar uit te kijken in de laatste races van het seizoen. Veegt Lewis Hamilton bijvoorbeeld de nul van de tabellen? Volg alles in aanloop naar de GP van de Verenigde Staten en uiteraard de race zelf live in onderstaande liveblog.
Lees verder

Man (40) overleden in verdachte omstandigheden in Deurne
Een man (40) is zaterdagnacht in verdachte omstandigheden overleden in de omgeving van de volkstuintjes aan de Mortselsesteenweg.
Lees verder

Man (40) overleden in onduidelijke omstandigheden in volkstuintjes aan Mortselsesteenweg
Een man (40) is zaterdagnacht in onduidelijke omstandigheden overleden in de omgeving van de volkstuintjes aan de Mortselsesteenweg. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor onopzettelijke doding om zo een autopsie en een toxicologisch onderzoek te kunnen uitvoeren.
Lees verder

Zangeres Zap Mama ruilt New York in voor Brussel: "Die bakker in de Marollen heeft de beste limoencake"
Zangeres Marie Daulne (58), die je waarschijnlijk kent als Zap Mama, woonde jarenlang in New York. Onlangs verhuisde ze terug naar Brussel, voor een nieuwe start. Soms mist ze de Big Apple - "als ik eraan denk, is het een diepe sneer door mijn hart" - maar dat gevoel probeert ze te counteren door haar weekends vol te plannen met wandelingen, galerijbezoeken en een brunch met haar loved ones.
Lees verder

Brugse sterkhouders likken hun wonden na blamage in Dudenpark: "We zijn in de val gelopen"
Als Club niet wint, dan mogen Rode Duivels Simon Mignolet en Hans Vanaken het komen uitleggen: "Heel frustrerend, maar dit zal niet blijven hangen," klonk het bij de Limburgers.
Lees verder

Christina Aguilera maakt twintig jaar later nieuwe versie van videoclip 'Beautiful'
Christina Aguilera (41) heeft twintig jaar later een nieuwe videoclip gemaakt voor haar iconische hit 'Beautiful'. In de nieuwe clip staan jongeren centraal en gaat het om hun onrealistisch zelfbeeld dat door sociale media gecreëerd wordt. "De voorbije twintig jaar hebben sociale media onze relatie met ons lichaam veranderd, en vervolgens onze mentale gezondheid. Dit moet veranderen", klinkt het resoluut.
Lees verder

Onze woonexpert bezoekt Alex (26)in zijn tiny house: "Meer dan 90 procent van mijn huis is gevonden of gekregen"
In 'Tiny House Battle' (VTM) nemen teams het binnenkort tegen elkaar op om de mooiste tiny houses te bouwen voor verschillende kopers. Alex (26) uit Nijlen is een van de vakmannen die de uitdaging aangaan. Zelf woont hij in wellicht het meest originele minihuis van ons land. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging er een kijkje nemen.
Lees verder

INTERVIEW. Vlaanderens sterregisseur Lukas Dhont: "Ik durf ondertussen wel fysiek te zijn met mannelijke vrienden"
Tien jaar was Lukas Dhont toen hij thuis in Dikkelvenne zijn eerste script ('Kokoseiland') verfilmde in zelfgemaakte decors. Vandaag, goed twintig jaar later, wil hij voor België een Oscar binnenhalen met 'Close', zijn tweede langspeelfilm. "Teruggekatapulteerd worden naar de eigen jeugd: da's het cadeau dat we de kijker schenken."
Lees verder

INTERVIEW. Lukas Dhont mikt met 'Close' op een Oscar: "Mensen teleurstellen is één van mijn grootste angsten"
Tien jaar was Lukas Dhont toen hij thuis in Dikkelvenne zijn eerste script ('Kokoseiland') verfilmde in zelfgemaakte decors. Vandaag, goed twintig jaar later, wil hij voor België een Oscar binnenhalen met 'Close', zijn tweede langspeelfilm. "Teruggekatapulteerd worden naar de eigen jeugd: da's het cadeau dat we de kijker schenken."
Lees verder

Rusland overweegt ISS toch langer te gebruiken
Rusland overweegt, ondanks de spanningen met het Westen over de oorlog in Oekraïne, tot 2028 door te gaan met de samenwerking in het internationaal ruimtestation ISS. Eerder dreigde Moskou de samenwerking in de ruimte te beëindigen na afloop in 2024 van het huidige verdrag.
Lees verder

Guardiola niet bepaald lovend voor Kevin De Bruyne ondanks fraaie goal tegen Trossard en Brighton: "Hij is niet top"
Kevin De Bruyne heeft aan het langste eind getrokken in de Duivelse clash met Leandro Trossard. Trossard scoorde net als De Bruyne een knappe goal, maar bij Man City loopt ook nog ene Erling Haaland rond. De Noor had met twee goals weer een groot aandeel in de 3-1-zege van City. Opvallend wel: na afloop had manager Guardiola niet bepaald lovende woorden over voor 'KDB'.
Lees verder

Inge (43) uit Peer botst met bestuurder van speed pedelec: "Gebarsten oogkas, twee gebroken vingers en operatie aan mijn jukbeen"
Na de dodelijke botsing tussen twee speed pedelecs in Genk begin deze maand, heeft ook Inge Wienen (43) uit Peer de schrik van haar leven door een speed pedelec beleefd. Zij kwam dinsdag met haar elektrische fiets ten val op het fietspad langs de Noordweg (N73), nadat ze door een duw van een bestuurder van een speed pedelec uit evenwicht raakte. "Ik heb nog geroepen in mijn knalroze fluovest, maar plots lag ik daar met mijn gezicht op het asfalt."
Lees verder

Taylor Swift schrijft geschiedenis: 'Midnights' heeft meeste aantal streams op één dag
Taylor Swift (32) schrijft geschiedenis met haar nieuwste plaat. 'Midnights' is nog maar te beluisteren sinds vrijdag, maar heeft nu al op Spotify, Apple Music en Amazon Music het record gebroken voor het meeste aantal streams op één dag.
Lees verder