Doorgaan naar hoofdcontent

Dief steelt piratenschip vol herinneringen van graf 3,5-jarige: “Dit rijt de wonde weer helemaal open”

HLN
Dief steelt piratenschip vol herinneringen van graf 3,5-jarige: "Dit rijt de wonde weer helemaal open"
"In zowat alle culturen is grafschennis het laagste wat je kan doen. Ik begrijp dit niet." Mechelaar Jimmy Ringoir kan er met zijn hoofd niet bij dat iemand zo laag kon vallen om het piratenschip te stelen van het graf van zijn zoontje. Het favoriete stuk speelgoed zat letterlijk en figuurlijk tjokvol herinneringen. "Breng hem terug", vraagt hij de dader.
Lees verder

Man vermoord in Ham, verdachte gearresteerd
Zondagmiddag vond er in Ham een moord plaats. Dat meldt de krant 'Het Belang van Limburg'. De verdachte zou gearresteerd zijn.
Lees verder

Man vermoord in Limburgse Ham, verdachte gearresteerd
Zondagmiddag vond er in Ham een moord plaats na een schermutseling tussen twee mannen. Dat bevestigt parketwoordvoerster Anja de Schutter. De verdachte, een man van 64, is gearresteerd.
Lees verder

Dochtertje van Astrid Coppens ontmoet voor het eerst haar pasgeboren zusje en dat levert deze schattige video op
"Misschien wel het mooiste moment van m'n leven." Zo omschrijft Astrid Coppens (39) de eerste ontmoeting tussen haar dochter Billie-Ray (3) en haar pasgeboren zusje Joey-Lee. Het model deelde op haar Instagram-pagina een schattige video van de bijzondere mijlpaal. "Joey-Lee was hier nog geen dag jong", laat Astrid weten. "Wat ben ik toch een fiere mama." Coppens werd eerder deze week voor de tweede keer moeder. "De perfecte 'finishing touch' aan ons gezin", schreef ze op sociale media. Astrid is al bijna tien jaar samen met regisseur Bram Coppens (42).
Lees verder

LIVE. Union op weg naar zege in Seraing: Teuma zet lichte strafschop om nadat Vanzeir al blunder van Galjé had afgestraft!
• Speeldag 15 JPL • Stade du Pairay • Scheidsrechter: Bert Put • Union staat gedeeld 3de, Seraing is 16de
Lees verder

LIVE. Union stelt teleur in Seraing: Brusselaars ontsnappen nadat thuisploeg goal zag afgekeurd
• Speeldag 15 JPL • Stade du Pairay • Scheidsrechter: Bert Put • Union staat gedeeld 3de, Seraing is 16de
Lees verder

LIVE. Union dicht bij openingsgoal in Seraing: Teuma krult vrije trap tegen de paal!
• Speeldag 15 JPL • Stade du Pairay • Scheidsrechter: Bert Put • Union staat gedeeld 3de, Seraing is 16de
Lees verder

LIVE. Rekent Union af met Seraing?
• Speeldag 15 JPL • Stade du Pairay • Scheidsrechter: Bert Put • Union staat gedeeld 3de, Seraing is 16de
Lees verder

"Al mijn geld is op. Ik ben zakelijk echt een nul": Jean Blaute vertelt over biografie
Een sneer van zijn moeder leerde hem: lach nooit met de smaak van andere mensen. In de memoires 'Met vallen en opstaan' duikt muziekproducer Jean Blaute (70) in zijn rijke carrière. "Ik moest altijd om geld schooien om een plaat te maken", citeert De Morgen.
Lees verder

Linda en Luc vinden elkaar opnieuw na hun scheidingen: "Ons kerstmoment was de gamechanger"
Linda en Luc kennen elkaar al sinds hun jeugd. "Ik had als jonge gast al een boontje voor haar", geeft Luc toe. Wanneer beiden gescheiden zijn, komen ze opnieuw op elkaars pad terecht. En toch hadden ze nog een duwtje in de rug nodig. Hun nieuw begin, de hervonden rust en hun toekomst samen, hebben ze allemaal te danken aan de dochter van Linda. "'Zeg hem maar dat hij mij eens belt, hè', lachte ik."
Lees verder

Sweeck pakt eerste seizoenszege in Maasmechelen, bij de dames staat er opnieuw geen maat op Van Empel
Laurens Sweeck (28) mocht in Maasmechelen voor het eerst dit seizoen het zegegebaar maken. De voormalige Belgische kampioen was ijzersterk, maar profiteerde ook van een valpartij van Eli Iserbyt. Bij de dames stond er opnieuw geen maat op Fem van Empel. Dinsdag staat de altijd mythische Koppenbergcross op het programma.
Lees verder

Brandbommen gegooid naar lokaal van migratiedienst in Dover
Lokalen van de Britse immigratiediensten in Dover waren zondag het doelwit van brandbommen. Dat werd vernomen bij de lokale politie. Britse media melden dat het om een opvangcentrum voor migranten gaat.
Lees verder

Simon Cowell laat in z'n ziel kijken: "M'n zoon redde me van een depressie"
Op latere leeftijd vader worden heeft Simon Cowell gered van een depressie en een obsessie met zijn werk. Dat zegt het 63-jarige 'America's Got Talent'-jurylid in een gesprek met de krant 'The Sun'.
Lees verder

Hangbrug stort in India in, minstens dertig doden volgens autoriteiten
Honderden mensen vielen in een rivier toen een hangbrug in het westen van de Indiase deelstaat Gujarat zondag instortte. Volgens de autoriteiten vielen er minstens dertig doden. Er zouden ook gewonden zijn.
Lees verder

Hangbrug ingestort in India, minstens veertig doden en meerdere gewonden volgens autoriteiten
Een hangbrug in de deelstaat Gujarat, in het westen van India, is ingestort. Honderden mensen vielen daarbij in de Machuchu rivier. Volgens de autoriteiten vielen er minstens dertig doden. Er zouden ook meerdere gewonden gevallen zijn.
Lees verder

LIVE. Leuke partij, maar voorlopig geen goals in Madrid: Real op de paal, Girona op de lat
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Santiago Bernabéu • Hazard start op de bank
Lees verder

LIVE. Real toont initiatief in openingsminuten tegen Girona, Hazard begint op de bank
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Santiago Bernabéu • Hazard start op de bank
Lees verder

Intimi nemen afscheid van Hugo Camps: " Toen we afscheid namen, waren we twee stoere binken die kleine weekdiertjes waren geworden"
Columnist en journalist Hugo Camps is op 79-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Knokke. Daarmee niet alleen Het Laatste Nieuws afscheid van een journalistiek icoon. Ook zijn intimi halen herinneringen op aan een "salonrebel en deugniet" en "een van de meest kleurrijke figuren die de Belgische pers heeft voortgebracht". "Voor hij stierf zei hij tegen me: 'er moet aan de eenzaamheid van de mensen iets gebeuren.' Hij had natuurlijk gelijk."
Lees verder

Riadh Bahri mocht van zijn vader geen homo zijn: "Toen ik de eerste keer seks had met een jongen, was ik na twee minuten aan het overgeven"
Als kersvers VRT-nieuwsanker heeft Riadh Bahri (34) zijn grote droom bereikt. Maar diep vanbinnen stormt het nog vaak. Waarom was hij jarenlang fysiek niet in staat om seks te hebben met een man? Hoe wist hij meteen dat echtgenoot Niels de juiste was? En hoe kan je én getrouwd én weleens verliefd op iemand anders zijn? "Ik had een boon voor iemand anders en heb dat eerlijk aan Niels gezegd."
Lees verder

Deze week in 'Familie': Lars is helemaal klaar voor revanche (en hoe)
De fans van Lars (Kürt Rogiers) en van 'Familie' hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het helemaal zover. Tijd voor revanche en jawel, Lars is er helemaal klaar voor. Hij herneemt binnen de kortste keren zijn oude positie binnen W&B en trekt meteen weer naar zijn kantoor. Terecht uiteraard. Maar wat zijn de gevolgen?
Lees verder