Doorgaan naar hoofdcontent

Deze mobilhome van 1,2 miljoen euro is meer een jacht op wielen, inclusief parkeergarage, en je kan hem dit weekend u...

HLN
Deze mobilhome van 1,2 miljoen euro is meer een jacht op wielen, inclusief parkeergarage, en je kan hem dit weekend uitzonderlijk zien in Knokke: "Ons doelpubliek heeft geen last van de energiecrisis"
Een mobilhome zo groot dat je er je wagen in kunt parkeren: wie 1,2 miljoen euro, exclusief btw welteverstaan, te veel heeft, kan zich zo'n 'jacht op wielen' aanschaffen bij het Hongaarse Dembell Motorhomes. Dit weekend is de motorhome voor de happy few voor het eerst in België te bewonderen, tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke. Wij gingen al eens een kijkje nemen.
Lees verder

"Bestuur stelt positie Mazzu niet in vraag": Gilles De Bilde duidt protestacties Anderlecht-fans, die vooral gericht zijn tegen spelers
Na de nederlaag tegen West Ham in de Conference League, maar vooral de desastreuze resultaten in de competitie (13 op 30) is voor een deel van de supporters de maat vol. Zij plannen zondag in de uitwedstrijd op KV Mechelen protestacties.
Lees verder

Van een stoere zadeltas tot handige XL-totebag: dit zijn 15 onmisbare handtassen voor de herfst
Stijlvol door de herfst wandelen? Dat doe je zonder twijfel met een leuke handtas rond je schouder. Maak het warm met een aaibare handtas, ga voor stoer met een saddle bag of kies voor comfortabel met een XL-totebag. Deze 15 herfstige handtassen zijn stuk voor stuk winnaars.
Lees verder

LIVE (zat, 18u). Stefano Pioli: "De Ketelaere heeft tijd nodig om zich aan te passen en om steeds beslissender te worden"
• Serie A • Aftrap: 18u • San Siro • AC Milan-Juventus
Lees verder

Oplettende kijker ontdekt montagefout in 'Klopjacht': "Plots draagt Lothar geen harnas meer"
Het tweede seizoen van 'Klopjacht' loopt volop op de televisiezender Play4. In een recente aflevering waren de kijkers getuige van de (langverwachte) arrestatie van deelnemer Lothar. Maar op TikTok doen nu beelden de ronde van een montagefout. "Wisselde hij tijdens zijn arrestatie van outfit?"
Lees verder

Pediater die verdacht wordt van voyeurisme en kinderporno mag gevangenis verlaten: "Hij gaat ver buiten Veldegem wonen"
De kinderarts uit Veldegem die jonge patiëntjes in zijn praktijk filmde, mag de gevangenis verlaten. Iets meer dan drie maanden nadat hij werd opgepakt, wordt hij vrijgelaten onder voorwaarden. Al keert hij niet terug naar huis, want hij gaat elders wonen. "Ver weg van Veldegem", klinkt het. Buiten de gevangenismuren moet hij zich wel verder laten behandelen voor zijn problematiek.
Lees verder

Dan toch bizarre cadeaus voor 70ste verjaardag van Poetin: president krijgt berg pompoenen en tractorvoucher
Poetin wordt 70 jaar, maar een heus verjaardagsfeest zit er niet in. De voorbije jaren vierde de Russische president zijn verjaardag met buitenlandse reizen, wandelingen in Siberië of een hockeywedstrijd voor beroemdheden, dit jaar moet hij het echter stellen met ... een berg pompoenen en een tractorvoucher. Veel buitenlandse felicitaties kreeg Poetin niet. Enkel Noord-Korea, Wit-Rusland en Tadzjikistan wensten hem proficiat.
Lees verder

STREAMINGTIP. 'Conversation With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes': na de miniserie volgt nu de true-crimereeks
Jeffrey Dahmer vermoorde zeventien mannen tussen 14 en 33 telkens op dezelfde manier. Eerst drogeren, dan vermoorden en vervolgens in stukken snijden. Soms at hij zijn slachtoffers op, soms voerde hij er een operatie op uit, soms had hij seks met de lichamen.
Lees verder

STREAMINGTIP. 'Conversation With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes': na de miniserie volgt nu de true crime-reeks
Hij vermoorde zeventien mannen tussen 14 en 33 telkens op dezelfde manier. Eerst drogeren, dan vermoorden en vervolgens in stukken snijden. Soms at hij zijn slachtoffers op, soms voerde hij er een operatie op uit, soms had hij seks met de lichamen.
Lees verder

Voormalig Sabena-piloot en gezicht Filip Van Rossem (60) overleden: "Sabena was alles voor hem. Dat gemis is hij nooit helemaal te boven gekomen"
Woensdag overleed ex-piloot Filip Van Rossem (60) nadat hij onwel werd na een avondje uit. Dat meldt zijn familie. Hij was voor velen een symbool van de ondergang van Sabena, verschillende keren nam hij het woord om het lot van zijn collega-piloten te verdedigen. Van Rossem had het destijds emotioneel bijzonder moeilijk met het faillisement van de luchtvaartmaatschappij. "De voorbije jaren waren heel moeilijk voor papa, zo moeilijk dat we hem traag maar zeker achteruit zagen gaan."
Lees verder

Zelfs ondanks al haar intern kabaal en gekijf geeft Vivaldi op zijn minst meer de indruk bezig te zijn met de mensen dan Jambon I
Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.
Lees verder

'Grey's Anatomy'-actrice Kate Walsh verklapt trouwplannen: "Mijn verloofde komt net de kamer binnen"
Actrice Kate Walsh (54) verklapte dat ze verloofd is met haar partner Andrew Nixon. De actrice deed een Instagramlive met Amy Brenneman (58). Wanneer Andrew de kamer binnenkwam, sprak zij hem aan als 'haar verloofde'. De 'Grey's Anatomy'-ster houdt normaal gezien haar liefdesleven erg privé. De twee zouden elkaar hebben leren kennen op een cruise, voor de start van de pandemie. "Ik heb net onze verloving bekendgemaakt", lichtte ze hem in.
Lees verder

Kersverse covoorzitster van Jong Groen (27) lijdt aan chronische ziekte: "Ik zit wellicht in de laatste tien jaar van mijn leven"
De kersverse covoorzitster van Jong Groen, Laura Schuyesmans (27), is chronisch ziek. In een interview met 'De Krant van West-Vlaanderen' vertelt ze vrijdag openhartig over haar kwelduivel en waarom ze zich ondanks haar ziekte toch intens politiek engageert. "Ik zit wellicht in de laatste tien jaar van mijn leven. Ik wil daarin het verschil maken voor de mensen die na mij komen", zegt ze.
Lees verder

"Franck Ribéry kondigt weldra voetbalpensioen aan": Volgens L'Équipe zet Fransman punt achter uiterst succesvolle carrière
Stopt Franck Ribéry (39) met voetballen? Volgens Italiaanse en Franse media alvast wel. De huidige speler van Salernitana, die met Bayern München 9 titels en een keer de Champions League won, sukkelt met pijn aan de knieën.
Lees verder

Harde beelden tonen hoe politiewagen inrijdt op voetgangers in New York: tien gewonden
Tijdens een inhaalmanoeuvre in de New Yorkse wijk The Bronx heeft een agent de controle over het stuur verloren. De politiewagen werd daarna aangetikt en wipte via een lantaarnpaal de stoep op.
Lees verder

Kijk ze stralen: Remco Evenepoel en Oumi Rayane arriveren aan het gemeentehuis van Dilbeek voor hun huwelijk
Remco Evenepoel (22) en Oumi Rayane (22) zijn zonet gearriveerd aan het gemeentehuis van Dilbeek. Daar geven ze elkaar zo meteen het ja-woord voor de wet. Opnieuw een speciale dag voor de wereldkampioen en zijn jeugdliefde.
Lees verder

Kijk ze stralen: Remco Evenepoel en Oumi Rayane stappen in het huwelijksbootje
Remco Evenepoel (22) en Oumi Rayane (22) zijn getrouwd. In het gemeentehuis van Dilbeek gaven ze elkaar zonet het ja-woord voor de wet (zie video boven). Opnieuw een speciale dag voor de wereldkampioen en zijn jeugdliefde.
Lees verder

KOERS KORT. García Cortina boekt derde profzege in de Gran Piemonte - Langeveld zet punt achter carrière en wordt ploegleider
Parijs-Tours van zondag wordt de laatste koers uit de actieve carrière van Sebastian Langeveld (37). De Nederlander van EF Education-EasyPost zet na dit seizoen een punt achter zijn actieve loopbaan, maar blijft wel bij het team als ploegleider. Langeveld was geen veelwinnaar - hij boekte in 17 jaar zeven profzeges -, maar behoorde wel jarenlang tot de subtoppers in het klassieke werk. Zo won hij in 2011 de Omloop, werd hij datzelfde jaar vijfde in de Ronde van Vlaanderen en eindigde hij in 2017 als derde in Parijs-Roubaix.
Lees verder

Nieuw studie lost seksueel mysterie op: hier komt vloeistof tijdens het squirten vandaan
Squirten: er is al veel over gezegd en geschreven. Ongeveer 5 procent van de vrouwen in de Westerse landen zou in staat zijn om spuitend klaar te komen en dus een hoeveelheid vocht te verliezen op hun hoogtepunt. Maar wat de vloeistof inhoudt én vooral waar het vandaan komt, was lang een raadsel. Een nieuw Japans onderzoek komt nu met een opvallend inzicht en lost zo het jarenlange seksueel mysterie op.
Lees verder

Studio 100 kondigt sterrencast aan voor feelgoodmusical 'Vergeet Barbara'
Dat Gert Verhulst (54), James Cooke (37), Jonas Van Geel (37) en Jelle Cleymans (37) de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen in de feelgoodmusical met hits van Will Tura (82), was reeds bekend. Maar vandaag werd ook onthuld wie de andere castleden zijn van 'Vergeet Barbara'. En dat zijn niet de minste. Want onder meer Peter Van de Velde (55), Free Souffriau (42) en Michiel De Meyer (28) zullen ook te zien zijn in het stuk.
Lees verder