Doorgaan naar hoofdcontent

BV 24/7. Camille Dhont deelt backstagebeelden en welke BV blikt terug op z’n tijd bij de jeugdbeweging?

HLN
BV 24/7. Camille Dhont deelt backstagebeelden en welke BV blikt terug op z'n tijd bij de jeugdbeweging?
The show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Nee, het Europees akkoord rond prijsplafond voor gas maakt uw rekening wellicht niet lichter
Vannacht hebben de Europese regeringsleiders een akkoord bereikt over een strategie om de gasprijzen in toom te houden. Nu moeten de energieministers en de Europese Commissie een vork afkloppen waarbinnen de gasprijs mag schommelen. Wat kunnen we daarvan verwachten? Disclaimer: wacht nog maar met het hoger draaien van uw thermostaat.
Lees verder

Elke dag 10.000 stappen zetten doet minder voor je gewicht dan je denkt, toont nieuwe studie
Zul je vandaag je 10.000 stappen halen? Het is voor veel mensen een makkelijke parameter voor een gezonde levensstijl. Én een manier om op gewicht te blijven of af te vallen, als het even kan. Maar een nieuwe studie toont dat het cijfer op je stappensteller en het cijfer op je weegschaal minder verband houden dan je denkt.
Lees verder

Europese Unie belooft Oekraïne volgend jaar 18 miljard euro steun
Oekraïne zal volgend jaar elke maand ongeveer 1,5 miljard euro van de Europese Unie krijgen om de lopende kosten van het land te kunnen betalen. "Daar kan Oekraïne op rekenen", beloofde Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen na afloop van de EU-top in Brussel.
Lees verder

Lukaku razend op Britse tabloid die hem verkeerdelijk beschuldigt van roken e-sigaret: "Jullie knoeien met de verkeerde"
Romelu Lukaku is kwaad, razend zelfs, op de Britse krant 'The Sun'. De tabloid schreef dat Lukaku - die dit weekend nog niet zal spelen bij Inter - in het openbaar werd gespot terwijl hij een e-sigaret aan het roken was. Maar die berichtgeving klopte helemaal niet. De man op de foto's die The Sun publiceerde, was Lukaku niet.
Lees verder

Eén dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden bij ongeval met vrachtwagens op E34 ter hoogte van Vrasene: snelweg volledig afgesloten
Door een verkeersongeval waarbij drie vrachtwagens in de staart van de file zijn gereden, is de E34 volledig afgesloten ter hoogte van Vrasene. Bij het ongeval is er één dodelijk slachtoffer en zijn er twee zwaargewonden. Een van de gewonde slachtoffers wordt nog bevrijd. De snelweg blijft nog een tijd helemaal afgesloten.
Lees verder

Van 'gecancelde leugenaar' tot koningin van de ultratop: zo slaagde Taylor Swift erin om het tij te keren
"Ze is een genie als het op popmuziek aankomt." 'Midnights', het nieuwe album van Taylor Swift, is nog geen dag oud en toch wordt de plaat al wereldwijd bejubeld. Voor de 32-jarige zangeres is het alvast de kers op de taart. Nadat ze na een publieke ruzie met Kanye West 'gecanceld' werd, moest ze zichzelf namelijk opnieuw uitvinden. Verrassend genoeg slaagde ze daar ook in, maar hoe? "Het was als een golf die op me afkwam, en ik had maar twee opties: blijven staan, of onderduiken."
Lees verder

11 prachtige conceptbikes die nooit op de markt zijn gekomen: "De beloftes worden vaak niet waargemaakt"
In september onthullen de motormerken vaak hun eerste nieuwigheden voor het komende jaar. Het gaat dan puur om nieuwe kleurtjes of kleine facelifts, terwijl het grote nieuws bewaard blijft voor het salon van Milaan in november. Maar regelmatig blijkt dat sommige merken ook beloftes doen die ze niet kunnen waarmaken. Onze motorexpert Arno Jaspers toont de mooiste concepten die nooit de productie haalden.
Lees verder

Als politici ernstiger genomen willen worden moeten ze zich eerst zo gedragen, gedaan met show en spelletjes
Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.
Lees verder

Oogarts vindt 23 wegwerplenzen onder ooglid van zeventigster
Ze voelde "iets in haar oog". Het bleek iets meer te zijn: de oogarts vond maar liefst 23 wegwerplenzen, diep onder het bovenste lid van het rechteroog van een Amerikaanse zeventigster. Dr. Katerina Kurteeva uit Newport Beach in Californië beschreef dit bijzondere geval op haar Instagrampagina om dragers van contactlenzen te wijzen op de hygiënische voorschriften.
Lees verder

Matthew Perry lag weken in coma na overdosis: "Ik was zo goed als dood, ze gaven me 2 procent overlevingskans"
Futloos, sjofel en blik op oneindig. De verschijning van Matthew Perry (53) baarde z'n fans lange tijd zorgen. Maar naar wat er precies aan de hand was met de ster uit 'Friends', daar hadden ze het raden naar. Tot nu. In z'n memoires 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing' legt Matthew eindelijk zélf uit wat er met hem aan de hand was. Het werd een openhartige getuigenis over zijn drank- en drugsgebruik, dat resulteerde in 14 maagoperaties en 15 opnames in de afkickkliniek. "Ik moet alleen maar naar de littekens op mijn buik kijken om te beseffen hoe ver ik gekomen ben."
Lees verder

REALITYCHECK. 'Temptation Island'-verleidster Kunza zet alles op alles voor Miss België en zo gaat het nu met 'De Bachelorette'-deelnemer Vincent
'Temptation', 'Ex On The Beach' of 'Love Island': het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
Lees verder

Netbeheerders verwachten deze winter geen problemen met bevoorrading elektriciteit in België
Voor deze winter hoeft België zich geen zorgen te maken over de bevoorradingszekerheid van elektriciteit. Dat blijkt uit een nieuwe voorspelling door ENTSO-E, dat de 27 netbeheerders van de Europese Unie verzamelt.
Lees verder

Demir niet aanwezig op klimaattop in Egypte: "Klimaatwetenschappers worden er de mond gesnoerd"
Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) zal niet aanwezig zijn op de klimaattop COP27, die van 6 tot 18 november doorgaat in de Egyptische kustplaats Sharm el-Sheikh. Demir steunt het land niet op vlak van mensenrechten. Dat heeft ze gezegd in een interview met 'VTM NIEUWS'. "Het gaat meer om prestige dan om het klimaat", aldus de minister.
Lees verder

Stevige sanctie voor Anderlecht na wangedrag fans in Londen: 50.000 euro boete en géén bezoekende supporters in Silkeborg
De UEFA heeft Anderlecht een sanctie opgelegd na het wangedrag van hun supporters afgelopen week in West Ham. Paars-wit krijgt een boete van 50.000 euro opgelegd en een verbod op bezoekende fans voor de eerstvolgende Europese uitwedstrijd. Anderlecht moet ook de schade aan het stadion van West Ham vergoeden.
Lees verder

Luchtbeelden tonen hoe Oekraïense raketten Russisch konvooi opblazen en munitie naar alle kanten vliegt
Luchtbeelden tonen hoe een Russisch konvooi wordt opgeblazen in de Oekraïense regio Loehansk. Het gaat om beelden van Telegram die werden geverifieerd door nieuwszender CNN.
Lees verder

Thema 'intimiteit' blijft voor gespreksstof zorgen bij Jana en Christiaan: "Past elke dinsdag voor jou?"
Christiaan en Jana hebben in 'Blind getrouwd' een behoorlijk openhartig gesprek met expert Wim Slabbinck achter de rug. Ook in de autorit naar huis, komt het onderwerp 'seks' opnieuw naar boven. "Zonder hem zouden we dat gesprek nooit gehad hebben."
Lees verder

Verstrenging lage-emissiezones in Antwerpen en Gent met 1 jaar uitgesteld
Wegens de koopkrachtcrisis wordt de volgende verstrenging van de lage-emissiezones in Vlaanderen uitgesteld. Dat heeft de Vlaamse regering beslist, meldt minister van Omgeving Zuhal Demir.
Lees verder

Vakbonden oneens over "historisch" akkoord met Uber: "Willen platformwerkers uit moderne slavernij halen"
De socialistische vakbond zegt een "historisch" akkoord gesloten te hebben met de Amerikaanse taxi- en maaltijdkoerierdienst Uber. ABVV-BTB wil zo de arbeidsomstandigheden verbeteren van de duizenden chauffeurs en koeriers op het Uber-platform. De christelijke vakbond ACV vindt het akkoord onbegrijpelijk.
Lees verder

Club moet het ook in topper tegen Union zonder Mata doen
• 14de speeldag Jupiler Pro League • Dudenpark • Scheidsrechter: Kevin Van Damme • Union en Club Brugge tellen allebei 28 punten
Lees verder