Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Stad Brugge verkoopt unieke stadswoning, gelegen Carmersstraat 54

Stad Brugge verkoopt unieke stadswoning, gelegen Carmersstraat 54
Het betreft een diephuis van drie/twee plus drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (Vlaamse pannen), uit de 17de eeuw, met 19de-eeuwse muuropeningen.
Lees verder

Vernieuwingswerkzaamheden spoorlijn Brugge - Zandvoorde
Van vrijdagavond 28 oktober tot en met maandagochtend 7 november is het treinverkeer onderbroken. Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling kun je terugvinden op www.belgiantrain.be.
Lees verder

Great Bruges Marathan op 16 oktober: verkeersmaatregelen
De deelnemers starten aan de Dijver en volgen een parcours door de binnenstad en de deelgemeentes Sint-Jozef, Koolkerke, Dudzele, Lissewege, Zwankendamme tot aan het strand van Zeebrugge.
Lees verder

Brugge op plaats 8 in prestigieuze wereldranglijst van stedenbestemmingen
Voor deze award baseerde het vermaarde magazine Condé Nast Traveler zich op de ratings en reviews van 250.000 lezers. Op basis hiervan werd een lijst samengesteld van favoriete steden.
Lees verder

Heraanleg in Wijk Blijmaere van start
Brugge vernieuwt in totaal 3,2 km openbare weg, planten 153 bomen aan en investeren 7,6 miljoen euro. De werkzaamheden zijn nodig. Na een routinecontrole bleek dat de riolering in slechte staat is.
Lees verder

Buurt aan de Beurt Bis in Sint-Kruis op zondag 16 oktober
Het stadsbestuur stelt er de lopende en komende projecten voor en luistert naar de ideeën, suggesties en bezorgdheden van de inwoners.
Lees verder

Wintergloed van 25 november tot 8 januari
Wintergloed is een winters festijn vol zinnenprikkelende ervaringen; een nieuwe lichtbelevingswandeling, een uniek schaatsdecor op het Minnewater, een gezellige winterbar, twee kerstmarkten en veel winkelplezier.
Lees verder