Doorgaan naar hoofdcontent

BEKIJK. “Ze rijden zelfs bergop in de weg, schandalig”: motoren spelen kwalijke rol bij aanval van Enric Mas op T...

HLN
BEKIJK. "Ze rijden zelfs bergop in de weg, schandalig": motoren spelen kwalijke rol bij aanval van Enric Mas op Tadej Pogacar
Enric Mas deed er op de San Fermo della Battaglia - zo'n zes kilometer voor de meet - alles aan om Tadej Pogacar kwijt te spelen in de Ronde van Lombardije. Daarbij speelden de motoren een kwalijke rol. De Spanjaard raakte bij een tweede aanval niet rond de vooroprijdende motor. "Ze rijden zelfs bergop in de weg. Het is schandalig", zag VTM-cocommentator Tiesj Benoot. "Het is niet te geloven. Hij kan er gewoon niet omheen", zei Michel Wuyts.
Lees verder

Brand in slaapkamer wordt Julie (40) fataal: "Ze stond altijd klaar voor een babbel en vrolijkte je op wanneer nodig"
"Onwezenlijk." Zo reageren de vrienden van Julie Persyn. Afgelopen nacht kwam de 40-jarige vrouw uit Mechelen om het leven bij een korte, maar felle brand in haar slaapkamer. De oorzaak ervan wordt nog verder onderzocht. "Vermoedelijk ontstond deze door een oplaadkabel of een brandende sigaret", aldus het parket.
Lees verder

LIVE. 1-1! Selemani schildert een vrije trap tegen de netten
• Speeldag 11, Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Cegeka Arena • Genk-Kortrijk
Lees verder

CELEB 24/7. Janet Jackson deelt zeldzame foto met haar nichtje Paris en Britney Spears viert één jaar vrijheid
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE. De Ketelaere op de bank tegen Juventus, Pioli: "Hij heeft tijd nodig om zich aan te passen"
• Serie A • Aftrap: 18u • San Siro • AC Milan-Juventus
Lees verder

LIVE. Ook Haaland staat op het scorebord, De Bruyne sluipt in top vijf allerbeste passeurs
De tweede plaats heeft hij in het vizier. Kevin De Bruyne staat sinds zaterdagmiddag officieel in de top vijf aller tijden van de beste passeurs. Tegen Southampton bracht hij de 2-0 van Phil Foden aan met een simpel passje op het juiste moment. De Rode Duivel moet in de all time ranking enkel nog Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney en Frank Lampard voor zich dulden.
Lees verder

ANALYSE. De aanval op de Krimbrug. Tijdelijk voordeel voor Oekraïners. Maar misschien ook nieuwe en gevaarlijke fase in de oorlog
Een explosie van nog onbekende oorsprong heeft vanochtend de gloednieuwe brug tussen de Krim en Rusland gedeeltelijk vernield. Een aanval met een grote symbolische waarde. Maar ook meer dan dat. Indien het een bevestiging is van Zelenskys ambities om het schiereiland te heroveren, luidt dit een nieuwe en zeer gevaarlijke fase van de oorlog in.
Lees verder

BV 24/7. Jacques Vermeire is weer even DDT en Natalia viert haar zoontje
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE. "De nieuwe coach wilde meer doelpunten van mij": Trossard in de basis voor topper tegen Tottenham
• Premier League • Aftrap: 18u30 • Amex Stadium • Brighton-Tottenham
Lees verder

De Bruyne sluipt na nieuwe beslissende pass in top vijf assistkoningen in de Premier League, Haaland pikt ook graantje mee
De tweede plaats heeft hij in het vizier. Kevin De Bruyne staat sinds zaterdagmiddag officieel in de top vijf aller tijden van de beste passeurs. Tegen Southampton bracht hij de 2-0 van Phil Foden aan met een simpel passje op het juiste moment. De Rode Duivel moet in de all time ranking enkel nog Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney en Frank Lampard voor zich dulden. City freewheelde tegen de Saints naar een makkelijke zege.
Lees verder

Paul Onuachu trekt met kansen morsend Genk over de streep tegen Kortrijk
Wat maakte Racing Genk het zichzelf nog lastig tegen KV Kortrijk. Met een 1-0-ruststand beloonden de Limburgers zichzelf bijzonder karig voor hun totale dominantie in de eerste helft. Door een heerlijke vrije trap van Faïz Selemani leek onnodig puntenverlies in de maak. Paul Onuachu kon met een rake strafschop – zijn tweede goal van de namiddag – averij voorkomen.
Lees verder

LIVE (18u15). Zieke Hornby zit op de Oostendse bank op bezoek bij Seraing, dat keeper mist met kuitbeenbreuk
• Speeldag 11, Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Seraing-KV Oostende
Lees verder

LIVE. Wat kan AC Milan op eigen veld in topper tegen Juventus? De Ketelaere zit op de bank
• Serie A • Aftrap: 18u • San Siro • AC Milan-Juventus
Lees verder

Eleni Kapodistrias mag de bruidsjurk voor Christine in 'Thuis' aanleveren: "Deze keer hoef ik haar buikje niet te verdoezelen"
In 'Thuis' hebben Christine en Adil hun trouwdatum eindelijk geprikt. De twee geven elkaar hun jawoord op 17 maart. Dat is goed nieuws voor Eleni Kapodistrias, die bij het dertigste huwelijk in de serie mee voor de romantiek mag zorgen. Zij mag de gepaste trouwoutfit aanleveren. Dat doet ze ondertussen al 13 jaar bij de soap. Hoe en door wie wordt de trouwjurk gekozen en wat gebeurt daar na de opnamen mee? En wat zijn de nieuwste trends op het vlak van bruidsmode? "Bij het vorige huwelijk van Christine moest ik vooral haar buikje verdoezelen, omdat de actrice toen echt zwanger was. Deze keer zal zij er supervrouwelijk uitzien!"
Lees verder

Moord in Merksem? Man (52) overleden in verdachte omstandigheden
In de De Vlaschaardstraat in Merksem is zaterdagvoormiddag een 52-jarige man dood aangetroffen. Er is een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.
Lees verder

Oekraïne zegt dat massagraven zijn gevonden in de heroverde stad Lyman
Oekraïne zegt dat er twee massagraven zijn gevonden in de onlangs heroverde oostelijke stad Lyman, nadat de Russen zich daar hebben teruggetrokken.
Lees verder

LIVE. Openingsgoal Seraing afgekeurd, krijgt Oostende voet aan grond?
• Speeldag 11, Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Seraing-KV Oostende
Lees verder

Iraanse president Raisi uitgejouwd door studentes op universiteit in Teheran: "Raisi, verdwijn!"
In het kader van de opening van het nieuwe academiejaar hield de Iraanse president Ebrahim Raisi een toespraak voor studentes van de Alzahra universiteit in de hoofdstad Teheran. In zijn speech haalde de president uit naar de demonstranten die voor de vierde week op rij op straat komen tegen de dood van het Koerdische meisje Mahsa Amini en tegen het Iraanse regime. Dit werd Raisi niet in dank afgenomen door een groep studentes, die de president van antwoord diende met een scheldtirade.
Lees verder

LIVE. AC Milan klimt op voorsprong in topper tegen Juventus, De Ketelaere kijkt toe vanaf de bank
• Serie A • Aftrap: 18u • San Siro • AC Milan-Juventus
Lees verder

Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwereerd als Medvedev uit het niets opgeeft
Novak Djokovic viel op het ATP-toernooi van Astana van de ene verbazing in de andere. Na een rally gooide hij zijn racket, lachend en zonder slechte intenties, in het publiek. De umpire was daar echter minder mee gediend. Wat later stond Djokovic met z'n mond vol tanden toen zijn tegenstrever Daniil Medvedev uit het niets opgaf. "Hij is een geweldige gozer. Ik ben in shock."
Lees verder