Doorgaan naar hoofdcontent

Antirimpelserum van 40 euro kan serum van 107 euro vervangen: 7 goedkopere dubbelgangers van topproducten

HLN
Antirimpelserum van 40 euro kan serum van 107 euro vervangen: 7 goedkopere dubbelgangers van topproducten
Het antirimpelserum van Estée Lauder, de bruinroze lippenstift van Charlotte Tilbury of de herstellende shampoos van Olaplex: sommige beautyproducten verwerven een cultstatus, maar ook een iconisch prijskaartje. Geen zorgen, onze beautyredactrice tipt dubbelgangers, vaak meer dan de helft goedkoper, voor zeven beroemde klassiekers, die net hetzelfde doen. Meer waar voor je geld? Yes, please. "Naast een lager prijskaartje bevat dit serum ook nog eens dubbel zoveel product."
Lees verder

Antirimpelserum van 40 euro in plaats van 107 euro: dit zijn goedkopere dubbelgangers van 7 dure topproducten
Het antirimpelserum van Estée Lauder, de bruinroze lippenstift van Charlotte Tilbury of de herstellende shampoos van Olaplex: sommige beautyproducten verwerven een cultstatus, maar ook een iconisch prijskaartje. Geen zorgen, onze beautyredactrice tipt dubbelgangers, vaak meer dan de helft goedkoper, voor zeven beroemde klassiekers, die net hetzelfde doen. Meer waar voor je geld? Yes, please. "Naast een lager prijskaartje bevat dit serum ook nog eens dubbel zoveel product."
Lees verder

Breuk met Marco Borsato nu echt definitief: Leontine Ruiters aan het daten met Nederlandse multimiljonair
Leontine Ruiters (54) heeft een nieuwe liefde in haar leven. Ze is aan het daten met de Nederlandse multimiljonair John Huiberts (52). Dat bevestigt Huiberts na geruchten van het 'juicekanaal' van Yvonne Coldeweijer. "Het is heel fijn en leuk.''
Lees verder

Dakwerker Doron (40) gaat één dag per maand gratis kleine klusjes uitvoeren: "Lekkende kraan of piepende deur? Bel me, ik los het op"
Doron Oogjen (40) heeft er twee jaar over nagedacht, maar nu heeft hij zijn bericht toch de wereld ingestuurd. De zaakvoerder van een dakwerkersbedrijf uit Rijkevorsel gaat al komende jaar één dag per maand een snipperdag nemen om gratis klusjes bij mensen uit te voeren. "Ik ben niet de grote filosoof, maar als we allemaal af en toe iets goeds proberen te doen voor een ander, dat zou toch mooi zijn, niet?"
Lees verder

"Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan": busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsverandering
Reisbureau en busbedrijf De Zigeuner uit het Limburgse Diepenbeek overweegt voor het eerst in het 75-jarig bestaan een naamsverandering. Het familiebedrijf wil nog meer inspelen op de naam 'Z-coach', die nu ook al op de reisbussen vermeld staat. "De Zigeuner volledig schrappen, willen we niet, maar incidenten op reis in Duitsland en Hongarije doen ons wel nadenken", zegt de familie.
Lees verder

VIDEO. Motorfiets rijdt zonder bestuurder over Antwerpse ring
Op de Antwerpse Ring werden automobilisten dinsdagmiddag getrakteerd op een eigenaardig tafereel. Verschillende bestuurders zagen namelijk een motor voorbij rijden... zonder bestuurder. Voorlopig is het nog niet geweten aan wie de motor toebehoort en wat er precies gebeurd is, maar het spektakel levert merkwaardige beelden op.
Lees verder

Astrid Coppens en broer Laurens hebben een andere band dan vroeger: "We moeten elkaar niet meer beschermen"
Het heeft 2,5 jaar geduurd, maar Astrid Coppens (39) en haar broer Laurens (41) bevonden zich eindelijk nog eens op hetzelfde continent. Tot grote vreugde van het hele gezin: "Toen Billie-Ray hem zag, pakte ze hem meteen vast. Ze wist duidelijk dat het nonkel Lau was." In een openhartig dubbelgesprek in 'Story' vertellen ze hoe het is om zo ver van elkaar te wonen, hebben ze het over Lau's vriendin Roos en Astrids tweede zwangerschap. En keren broer en zus ooit nog terug naar het realitywereldje? "Om de zes maanden krijg ik nog een aanbieding voor een nieuwe reeks."
Lees verder

LIVE. Peloton komt terug bij de vluchters na prikjes Evenepoel en Girmay
Alweer een historische dag voor Remco Evenepoel. De wereldkampioen rijdt met Binche-Chimay-Binche zijn allereerste koers in de regenboogtrui. Voor Evenepoel is het de laatste koers van een slopend seizoen en ook een laatste kans om samen met z'n maatjes Iljo Keisse en Philippe Gilbert, die straks allebei stoppen, te rijden. Zit er nog genoeg in de tank bij onze landgenoot om zich dit seizoen nog een laatste keer te tonen? Op deze pagina zit u goed om de koers te volgen.
Lees verder

"Crisisberaad in het paleis": Noorse koning roept familie samen over prinses Märtha Louise
Over de Noorse Märtha Louise (51) is de afgelopen tijd al heel wat inkt gevloeid. Sinds de prinses een relatie begon met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett (47) zorgt ze geregeld voor controverse aan het hof. Nu de Deense koningin Margrethe (82) de prinselijke titels van haar kleinkinderen heeft afgenomen, lijkt het erop dat de Noorse koning Harald (85) overweegt hetzelfde te doen met zijn dochter.
Lees verder

Kiev verbiedt onderhandelingen met Vladimir Poetin in nieuwe wettekst
De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn handtekening gezet onder een decreet dat onderhandelingen tussen Oekraïners en de Russische president Vladimir Poetin formeel als onmogelijk verklaart. Zelensky kondigde eind vorige week al aan dat zo'n decreet eraan zat te komen, en dinsdag werd het op zijn website gepubliceerd.
Lees verder

IN BEELD. "Sinds mobilisatie al 200.000 Russen opgeroepen voor het leger"
Sinds de gedeeltelijke mobilisatie in Rusland zijn meer dan 200.000 Russen opgeroepen voor het leger, zo heeft defensieminister Sergej Sjojgoe vandaag volgens Russische staatsmedia gezegd. Het is de bedoeling dat in totaal 300.000 mensen worden gemobiliseerd om te gaan vechten in Oekraïne.
Lees verder

Genk eindigt jaar als meest dominante Elite Series-team: bekijk hoogtepunten 'League of Legends'-Pro-Am-finale
Na de Amazon European Masters en Promo-Relegations, was het op GameForce tijd voor het laatste grote 'League of Legends'-toernooi van het jaar. Op Pro-Am kunnen alle amateurteams het opnemen tegen de professionele teams in de Benelux.
Lees verder

Jambers bezoekt theaterstuk met dragqueens op leeftijd: "We hebben geluisterd naar al hun verhalen"
In een nieuwe aflevering van 'Jambers - Back to the 90's' bezoekt Jambers (77) het wereldberoemde theaterstuk 'Gardenia'. In 1993 ontmoette hij Richard, een verpleger die 's nachts dragshows gaf in Antwerpen. Vandaag de dag schittert hij in het stuk dat wordt geregisseerd door Vlamingen Alain Platel (66) en Frank Van Laecke (64). Die laatste vertelde het volgende over de voorstelling: "De authenticiteit ligt bij het feit dat alles wat je ziet op het podium, van de mensen zelf komt." Het verhaal gaat over het einde van een travestietheater. Alle acteurs aan boord zijn dragqueens, transgender personen of sekswerkers op leeftijd.
Lees verder

8 op de 10 kmo's willen geen werkweek van vier dagen invoeren
Bijna 8 op de 10 kmo's denken er niet aan om een vierdagenwerkweek in te voeren. Eén op de 10 kmo's overweegt dat wel. Slechts 8 procent van de kmo-bedrijfsleiders geeft aan dat een voltijdse werkweek op vier dagen plannen, zoals de arbeidsdeal voorstelt, haalbaar is voor hun organisatie. Dat blijkt uit een bevraging van hr-dienstenbedrijf Acerta en werkgeversorganisaties ETION en VKW Limburg bij meer dan 500 kmo's.
Lees verder

Zoontje van Kim Kardashian en Kanye 'Ye' West toont middelvingers aan paparazzi
Saint West (6) laat zijn stoute kant zien en steekt zijn middelvingers op naar de paparazzi. Kim Kardashian (41), Kanye 'Ye' West (45) en hun kinderen zijn in Parijs voor de tweejaarlijkse modeweek. In hun vrije uren kunnen de kinderen hun tijd spenderen in de hotelkamer. Maar in de plaats van zich bezig te houden op hun kamer, kiezen de kinderen ervoor om door het raam naar buiten te kijken. En Saint neemt de kans om zijn middelvingers op te steken naar de paparazzi die terugkijkt.
Lees verder

Fietser (84) in levensgevaar na aanrijding door automobilist
In de Moerstraat in Kaprijke is dinsdag een 84-jarige fietser levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval.
Lees verder

Ruim een op de drie Waalse werknemers werkt voor overheid
De Waalse werkgeversorganisatie UWE wijst dinsdag op basis van een studie op de grote tekorten en snelle stijging van de schulden bij de financiering van de openbare diensten in Wallonië. Ruim een op de drie werknemers in Wallonië werkt voor de overheid. Met het oog op het "structurele onevenwicht" in de financiering formuleert UWE 15 voorstellen voor een herdefiniëring van de contouren van de openbare diensten, met een vereenvoudiging van de Waalse instellingen, meer partnerschappen met de privésector en het gezonder maken van de budgettaire situatie.
Lees verder

Ziekenhuizen in München onder druk door stijgend aantal coronagevallen na Oktoberfest
De ziekenhuizen in München worden na afloop van het Oktoberfest geconfronteerd met een duidelijke stijging van het aantal coronapatiënten. Dat blijkt uit de coronacijfers die de Duitse stad dinsdag heeft meegedeeld.
Lees verder

Morgen flitsmarathon in hele land
Meer dan honderd lokale politiezones organiseren morgen samen met de federale politie een nieuwe editie van de flitsmarathon. Die start om 6 uur en duurt 24 uur.
Lees verder

Nu al meer dan 10.000 Tesla-snellaadpalen in Europa
Tesla-bestuurders hebben sinds deze week toegang tot ruim 10.000 'superchargers' in Europa, waarbij in een kwartier voor 275 kilometer aan bereik kan worden bijgeladen. Ook in ons land kunnen Tesla-rijders op zestien locaties terecht, klinkt het dinsdag bij woordvoerder Joris Steenman.
Lees verder