Doorgaan naar hoofdcontent

Anna Sorokin uit ‘Inventing Anna’ openhartig tijdens huisarrest: “Ik verdien een tweede kans”

HLN
Anna Sorokin uit 'Inventing Anna' openhartig tijdens huisarrest: "Ik verdien een tweede kans"
Anna Sorokin (31), de fraudeur op wie het hoofdpersonage in de Netflixserie 'Inventing Anna' is gebaseerd, laat in haar hart kijken in een interview met Jake Tapper van 'CNN'. Ze heeft momenteel huisarrest en draagt een enkelband, maar laat haar hoofd niet hangen. Integendeel. "Ik probeer mijn fouten recht te zetten", klinkt het.
Lees verder

Twee goals en vier assists, ruwe diamant Adingra is de man in vorm bij Union: "Simon is een kleine bom"
Bij Union springt Simon Adingra (20) niet alleen in het oog door zijn geblondeerd kapsel, met twee goals en vier assists in de laatste vier matchen is hij ook de man in vorm. Union slijpt zijn ruwe diamant: "Ik moet me in België bewijzen om in Brighton een kans te krijgen."
Lees verder

Kleine woonkamer? Met deze 5 slimme tips toont die een pak ruimer
Een kleine woonkamer is niet altijd handig, maar knus en sfeervol is het wel. Wanneer een ruimte beperkt is, wil je deze natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten. Met deze vijf tips & tricks van vtwonen.be laat je een kleine woonkamer groter ogen.
Lees verder

Ester (44) herbeleeft haar relatiecrisis van 15 jaar geleden: "Ik dacht dat ik zijn overspel verwerkt had"
Vijftien jaar geleden ging de man van Ester vreemd met een collega. Ze vergaf hem en hun liefde herstelde zich, maar nu hij op zijn job weer omringd is door vrouwen, worstelt Ester met de angst dat de geschiedenis zich zal herhalen. "Ik slaap slecht, heb last van hartkloppingen en buikpijn. Mijn verstand zegt dat ik hem moet vertrouwen, mijn lichaam zegt iets anders." Seksuoloog Wim Slabbinck geeft raad aan koppels die overspel — en het trauma — achter zich willen kunnen laten.
Lees verder

Ester (44) vergaf het overspel van haar man, maar blijft angstig: "Hij is het type waar veel vrouwen voor vallen"
Vijftien jaar geleden ging de man van Ester vreemd met een collega. Ze vergaf hem en hun liefde herstelde zich, maar nu hij op zijn job weer omringd is door vrouwen, worstelt Ester met de angst dat de geschiedenis zich zal herhalen. "Ik slaap slecht, heb last van hartkloppingen en buikpijn. Mijn verstand zegt dat ik hem moet vertrouwen, mijn lichaam zegt iets anders." Seksuoloog Wim Slabbinck geeft raad aan koppels die overspel — en het trauma — achter zich willen laten.
Lees verder

Duitse gezondheidsminister pleit voor mondmaskerplicht binnen: "We moeten reageren op golf die nu opkomt"
De Duitse Gezondheidsminister Karl Lauterbach roept de deelstaten op om extra actie te ondernemen tegen het stijgend aantal coronabesmettingen in het land. Hij adviseert de invoering van een mondmaskerplicht op binnenlocaties.
Lees verder

'Glee'-collega Chris Colfer over Lea Michele: "Ik ga niet naar haar show, het zou me kunnen triggeren"
In tegenstelling tot de voorbije jaren, klinkt er tegenwoordig veel lof over Lea Michele (36). Ze schittert in de populaire musical 'Funny Girl' die massaal veel volk trekt. Maar haar voormalige 'Glee'-collega's, onder wie Chris Colfer (32), zullen niet snel in de zaal te vinden zijn. "Het zou me kunnen triggeren", klinkt het.
Lees verder

Expert waarschuwt: "In die vintage broodrooster, oude asbak of nostalgische krulspelden kan asbest zitten"
Ook al gevallen voor nostalgische hebbedingetjes in kringwinkels, op de rommelmarkt of bij oma op zolder? Dan kan je beter even checken of die charmante gebruiksvoorwerpen en decoratie geen asbest bevatten, waarschuwt expert Peter Loockx, die nuttige tips geeft om asbest in zulke voorwerpen te herkennen en er veilig mee om te gaan.
Lees verder

Expert waarschuwt voor asbest in vintage spullen: "Zowat overal waar hitte kan ontstaan en mogelijk brandgevaar dreigde, werd voorzien van asbestvezels"
Ook al gevallen voor nostalgische hebbedingetjes in kringwinkels, op de rommelmarkt of bij oma op zolder? Dan kan je beter even checken of die charmante gebruiksvoorwerpen en decoratie geen asbest bevatten, waarschuwt expert Peter Loockx, die nuttige tips geeft om asbest in zulke voorwerpen te herkennen en er veilig mee om te gaan.
Lees verder

Kandidaten van 'The Voice' spotten echtgenote Mathieu Terryn in 'Junior Eurosong'-auditie uit 2005
Aaron Blommaert (20), An Lemmens (42) en enkele deelnemers van 'The Voice van Vlaanderen' kijken naar hoe de jonge versie van coach Mathieu Terryn (28) zijn nummer 'De allermooiste van de klas' staat te zingen op het podium van 'Junior Eurosong 2005'. Tijdens het bekijken van de video merken zowel enkele kandidaten als Aaron op dat Marie Wynants (28), de echtgenote van Mathieu, staat mee te dansen in het filmpje als achtergronddanseres.
Lees verder

Queen brengt nieuw nummer met Freddie Mercury uit
De band Queen heeft vandaag een nummer uitgebracht waarin de overleden frontman Freddie Mercury te horen is. Het is het eerste nieuwe nummer in acht jaar tijd van de band met de stem van Mercury, die in 1991 overleed aan de gevolgen van aids. De track heet 'Face It Alone'.
Lees verder

Wachttijden Mijn VerbouwLening lopen op tot enkele maanden, Demir: "Vraag aannemer om offerte te verlengen"
Bij verschillende Energiehuizen is het lang wachten om een aanvraag voor de nieuwe Mijn VerbouwLening goedgekeurd te krijgen. Zo spreekt bijvoorbeeld het Energiehuis Kempen over "een wachttijd van enkele maanden". Maar bij een aanvraag moet je één of meerdere offertes hebben, die doorgaans niet zo lang geldig blijven. We zochten uit of dat voor problemen zorgt.
Lees verder

Pas ik in de cinemastoel? En is de gang naar het toilet breed genoeg? Deze nieuwe site vertelt dikke mensen welke adresjes toegankelijk zijn
Morgen wordt er een nieuwe website gelanceerd waarop iets zwaardere landgenoten kunnen aangeven hoe toegankelijk cafés, restaurants, bioscopen, concertzalen en andere adresjes zijn. "Fat Friendly is een zeer welgekomen initiatief", klinkt het bij de organisatie 'Dik voor mekaar'. "Dan moeten we als dikke mensen tenminste niet meer het hele internet afschuimen op zoek naar een foto van de stoelen in een restaurant." En zo zijn er nog wel wat aspecten waar zwaarlijvige mensen voortdurend rekening moeten mee houden.
Lees verder

De kassa rinkelt andermaal in Brugge na avond van 10 miljoen euro in Madrid, recordwinst van 46,5 miljoen nu al zeker
930.000 euro voor een gelijkspel én 9,6 miljoen voor het bereiken van de tweede ronde. Een lucratieve avond, heet dat dan - voor Club Brugge wenkt een recordwinst van meer dan 46,5 miljoen euro.
Lees verder

De kassa rinkelt andermaal in Brugge na avond van 10 miljoen euro in Madrid, recordwinst van 46 miljoen nu al zeker
930.000 euro voor een gelijkspel én 9,6 miljoen voor het bereiken van de tweede ronde. Een lucratieve avond, heet dat dan - voor Club Brugge wenkt een recordwinst van meer dan 45 miljoen euro.
Lees verder

'Overwatch 2' blijft rechtop, ondanks de startproblemen
Het was langer wachten dan gepland op 'Overwatch 2'. Dan werd de release ook nog eens geplaagd door technische problemen en hackers … en is de grootste toevoeging op de voorganger voor onbepaalde tijd uitgesteld. En toch blijft 'Overwatch 2' rechtop. Dat het helemaal gratis is, heeft daar veel mee te maken, maar niet alles.
Lees verder

Dubbele verrassing in 'Lisa': Dorian Liveyns, man van James Cooke, duikt op én er verschijnt een nieuw personage
Er staan weer verrassingen voor de deur in de telenovelle 'Lisa'. Zo duikt Dorian Liveyns (29), de man van James Cooke (37), op en verwelkomt de cast ook een gloednieuw personage.
Lees verder

Felipe Avenatti weet hoe belangrijk de derby van Zuid-West-Vlaanderen is voor de KV Kortrijk-supporters: "We moeten deze wedstrijd winnen"
Voor de supporters van KV Kortrijk is de derby van Zuid-West-Vlaanderen de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Vorig seizoen vernederden de Kerels aartsrivaal Zulte Waregem - KVK won met forfaitcijfers. Ook dit jaar willen ze aan het langste eind trekken. Felipe Avenatti is er alleszins klaar voor.
Lees verder

N-VA dient wetsvoorstel in om Senaat definitief te kunnen afschaffen
De N-VA dient een wetsvoorstel in dat de afschaffing van de Senaat moet mogelijk maken. Concreet willen de N-VA-senatoren enkele grondwetsartikelen voor herziening vatbaar verklaren zodat de Senaat bij een volgende grondwetsherziening definitief kan opgedoekt worden.
Lees verder

OPROEP. Woon jij in een opmerkelijke of extreme woning? Laat het ons weten
Voor een nieuwe online reeks is HLN op zoek naar extreme en bijzondere woningen in Vlaanderen. Woon jij bijvoorbeeld in het meest energievriendelijke huis van ons land? Zit je woning vol met de nieuwste intelligente domotica? Of ken je misschien mensen die in een opvallend huis of een merkwaardig appartement wonen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wie weet komen we binnenkort bij jou langs.
Lees verder