Doorgaan naar hoofdcontent

7-1, maar Alfred Schreuder (ex-Club) loopt helemaal leeg: “Ik ben er klaar mee. Ik houd mijn mond niet meer”

HLN
7-1, maar Alfred Schreuder (ex-Club) loopt helemaal leeg: "Ik ben er klaar mee. Ik houd mijn mond niet meer"
7-1-winst. En toch beet een emotionele Alfred Schreuder, ex-coach van Club Brugge, stevig van zich af op de persconferentie. "Ik ben er klaar mee", zei hij over de kritiek die hij kreeg na een serie van zes duels en slechts één zege. "Ik houd mijn mond niet meer. Het is allemaal stemmingmakerij."
Lees verder

"Mijn vriendin kreeg bericht dat ik vreemdging": een blik op de massa online haat van misnoegde gokkers richting Zizou Bergs
Geen European Open in Antwerpen voor Zizou Bergs (ATP 136), dus zal onze landgenoot deze week ook geen haatberichten krijgen van misnoegde gokkers. Zijn Instagram-account puilt er van uit. En dan verwijdert hij de meeste nog... Een inkijk in het wijdverspreide probleem én de massa haat die dus ook Bergs ontvangt. "Het slechtste wat je kan doen is hen aandacht geven."
Lees verder

Zorgen de drukke agenda's van Lien en Joren voor problemen in 'Blind getrouwd'? "Moeilijke puzzel"
Het samenwonen is officieel begonnen in 'Blind getrouwd', maar voor Lien (30) en Joren (36) verloopt deze volgende stap in het verhaal eerder moeizaam. Het combineren van hun drukke agenda's blijkt namelijk een serieuze puzzel te zijn. "Dit gaat écht niet evident worden."
Lees verder

Huiveringwekkende ticketprijzen om te griezelen in Belgische pretparken: elke dag een andere toegangsprijs, tot 8 euro voor één spookhuis
In Bobbejaanland is het halloweenseizoen al gestart, Plopsaland begon er het voorbije weekend aan, Bellewaerde en Walibi houden er de spanning in tot 22 oktober. Wij leggen de vier grootste pretparken van het land naast elkaar. Hoeveel kost een griezeldagje? Wat krijg je in ruil? Er is slechts één pretpark dat alle halloweenanimatie gratis aanbiedt. Bij de andere spelers is de prijs voor de volledige beleving vaak dubbel zo duur als normaal. Plopsaland is in halloweenperiode met 45,5 euro alvast niet langer het duurste pretpark van het land.
Lees verder

BEKIJK. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière": Mignolet alias "de man met zeven handen" over zijn drie ruciale reddingen in de slotfase
Wat een week voor Club Brugge en Simon Mignolet in het bijzonder. Na de clean sheet bij Atlético Madrid (0-0) nu ook de nul gehouden op Anderlecht, bovendien in combinatie met de winst. En na opnieuw enkele cruciale reddingen in de slotfase. Vooral de manier waarop "de man met zeven handen", dixit Carl Hoefkens, in twee tijden een poging van Fábio Silva nog redde, gooide hoge ogen. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière."
Lees verder

Bijzonder zware ochtendspits op Antwerpse Ring: stevige files door werken en versperde Waaslandtunnel
Het is een heel lastige ochtendspits in de regio Antwerpen. De beperkte doorgang door werken op het viaduct in Merskem richting Nederland zorgt in de wijde omgeving voor stevige files.
Lees verder

Stevige files rond Antwerpen: werken aan viaduct Merksem zetten wegen volledig vast
Het is een heel lastige ochtendspits in de regio Antwerpen. De beperkte doorgang door de aangekondigde werken op het viaduct in Merksem zorgt in de wijde omgeving voor stevige files. De Liefkenshoektunnel is al in alle vroegte tolvrij gemaakt richting Nederland.
Lees verder

"80 procent van de ingezonden attesten voor compensatie wordt aanvaard": wanneer heb je recht op schadevergoeding voor treinvertraging?
Treinvertragingen; er is weinig zo frustrerend als dat. Al helemaal op een drukke werkdag. Maar wist je dat je in sommige situaties ook recht hebt op een vergoeding? En hoe vraag je die aan? NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman legt het uit. "Hou je vertragingen en vervoersbewijzen steeds goed bij, om de exacte reisdata en trajecten te kunnen doorgeven."
Lees verder

Trein vertraagd? Wanneer heb je recht op compensatie? "Doe je aanvraag binnen een maand, of je recht vervalt"
Treinvertragingen; er is weinig zo frustrerend als dat. Al helemaal op een drukke werkdag. Maar wist je dat je in sommige situaties ook recht hebt op een vergoeding? En hoe vraag je die aan? NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman legt het uit. "Hou je vertragingen en vervoersbewijzen steeds goed bij, om de exacte reisdata en trajecten te kunnen doorgeven."
Lees verder

Evenepoel kijkt vanavond op huwelijksreis toch best eens op zijn smartphone: Giro-parcours lonkt naar tijdrijders
Remco Evenepoel is momenteel op huwelijksreis met Oumi in de Malediven. Hij beloofde niet elke dag naar zijn smartphone te kijken. We raden hem aan dat vanavond wel te doen, want dan wordt in Milaan het Giro-parcours gepresenteerd. Een vooruitblik.
Lees verder

Kasteel uit 'Chateau Meiland' heeft eindelijk nieuwe eigenaars: "We kenden de serie totaal niet"
Naar verluidt hadden de kopers van Chateau Marillaux, het kasteel uit 'Chateau Meiland', geen flauw benul van wie de familie Meiland was toen ze het gebouw kochten. Voordat ze de bezichtigingen inplanden en afreisden naar Frankrijk hadden ze zelfs nog nooit van de Meilandjes gehoord, vertellen ze aan Omroep Brabant.
Lees verder

Chaos op luchthaven Charleroi door staking veiligheidspersoneel
De luchthaven van Charleroi is vanochtend niet toegankelijk door een actie van het veiligheidspersoneel. Het personeel van het bedrijf Security Master, dat de veiligheid verzekert in de luchthaven, bezet de rondpunten richting de site. Op de luchthaven heerst chaos.
Lees verder

Chaos op luchthaven Charleroi door staking veiligheidspersoneel: "Sfeer wordt onrustig"
De luchthaven van Charleroi is vanochtend niet toegankelijk door een actie van het veiligheidspersoneel. Het personeel van het bedrijf Security Master, dat de veiligheid verzekert in de luchthaven, bezet de rondpunten richting de site. Op de luchthaven heerst chaos.
Lees verder

BV 24/7. Mathieu Terryn heeft halve marathon gelopen, Astrid Coppens toont haar 'dansende' babybuik
The show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Staking bij TotalEnergies in Frankrijk gaat voort: 30 procent tankstations kampt met tekorten
De staking bij de Franse raffinaderijen van energiebedrijf TotalEnergies gaat voort op vijf sites. Dat meldt de vakbond CGT. Die verwierp een loonakkoord dat de directie met twee andere vakbonden sloot.
Lees verder

Waals parlementslid Dallemagne ongerust over financiering politieke partijen door Rusland
In een brief aan Kamervoorzitster Eliane Tillieux (PS) vraagt Kamerlid voor Les Engagés Georges Dallemagne (Les Engagés) een gedachtewisseling te organiseren met de inlichtingendiensten over de omvangrijke financiering van buitenlandse politieke partijen door Rusland en de rol van België daarin.
Lees verder

Football Talk. Origi speelt tweede helft in nipte zege AC Milan - Qatar organiseert nu ook Aziatisch kampioenschap
Qatar neemt de rol van China over als organisator van het Aziatische landenkampioenschap. Dat bevestigt de Aziatische voetbalconfederatie (AFC) maandag.
Lees verder

Britse koningshuis schenkt duizend Paddington-beertjes aan goede doel
Het Britse paleis schenkt meer dan duizend Paddington-beertjes aan het goede doel. Dat heeft Buckingham Palace dit weekend bekendgemaakt met een foto waarop de Britse koningin-gemalin Camilla poseert met de teddybeertjes.
Lees verder

Welke (woon)lening kan je afsluiten voor je tiny house?
Kleiner, duurzamer, goedkoper, milieuvriendelijker en verplaatsbaar: een tiny house heeft enkele interessante voordelen ten opzichte van een standaardwoning. Maar hoe financier je zo'n compact huisje? Via een woonlening? Of zijn er andere opties zijn er om een tiny house te kopen op afbetaling? Spaargids.be zoekt het uit.
Lees verder

Immense kritiek op nieuw seizoen 'The Crown', waarin Diana's laatste dagen pijnlijk worden uitvergroot: "Dat deze haatcampagne uitgezonden mag worden..."
Volgende maand verschijnt het vijfde seizoen van 'The Crown' op Netflix. De populaire reeks, die het leven van de Britse koninklijke familie in beeld brengt, heeft intussen de jaren 80 en 90 bereikt. De pijnlijkste periode die de monarchie ooit heeft gekend, zeker voor koning Charles. "Dat ze zo'n haatcampagne net nu durven uitzenden, is schandalig", menen critici.
Lees verder