Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 september 2022

Stad Tongeren: Herfstprik Covid

Stad Tongeren
Herfstprik Covid
Net zoals de griepvaccinatie blijft de vaccinatie tegen het coronavirus uiterst belangrijk. De prikken tegen COVID-19 worden vanaf nu in het nieuwe vaccinatiecentrum in Julianus gezet en niet meer op welzijnscampus De Motten.
Lees verder

Hoplr: Leer uw buren kennen
Wist u dat het buurtnetwerk Hoplr bijna een jaar actief is in Tongeren? Intussen zijn er bijna 1.900 gezinnen aangesloten.
Lees verder

8 oktober: Nacht van de duisternis
Op zaterdag 8 oktober kunt u weer proeven van de donkerste nacht van het jaar. Dit jaar starten de wandelingen aan de Meir in Henis. De eerste begeleide wandeling start om 19 uur en om het kwartier vertrekt er een nieuwe groep met gids tot 21 uur.Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig.
Lees verder

Monique wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Monique Baerten uit Tongeren wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij kledingzaak Yelina, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Energie-fit sessies
Tijdens gratis Energie-fit sessies komt u meer te weten over hoe u snel minder energie verbruikt, ook zonder zware investeringen. Daarnaast krijgt u tips en tricks om grondiger en gerichter te reNUveren.
Lees verder