Doorgaan naar hoofdcontent

Kim (30) werd gedumpt, kort na haar echtscheiding. Expert: “Je bent door Dennis geraakt op je zwakste punt”

HLN
Kim (30) werd gedumpt, kort na haar echtscheiding. Expert: "Je bent door Dennis geraakt op je zwakste punt"
Na twee verliefde maanden kiest de nieuwe vriend van de recent gescheiden Kim (30) opnieuw voor zijn ex. Maar hij blijft Kim wel seksuele berichtjes sturen. "Nu voel ik me zijn minnares", vertelt ze. "Ik weet dat ik hem moet vragen om uit mijn leven te verdwijnen. Maar ik zie hem te graag." Hoe kan Kim zichzelf en haar geluk beschermen? En kan je een man nog vertrouwen als je weet dat hij pikante sms'jes naar andere vrouwen stuurt? Seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies.
Lees verder

Football Talk. Zoon van Marc Overmars scout bij Antwerp - Anderlecht speelt Europese matchen in zwart tenue met gouden accenten
RB Leipzig heeft trainer Domenico Tedesco ontslagen. Dat gebeurde een dag nadat het Duitse team op eigen veld een pijnlijke 1-4-nederlaag had geleden tegen het Oekraïense Shakhtar Donetsk. De 36-jarige trainer, die met zijn team het afgelopen seizoen de Duitse beker won, kende al een slechte seizoensstart met slecht 5 punten uit evenveel duels.
Lees verder

Benzine tanken wordt vanaf morgen duurder, stookolie inslaan goedkoper
Benzine tanken wordt vanaf morgen iets duurder. De prijs voor stookolie gaat dan weer omlaag. Dat meldt de FOD Economie.
Lees verder

Noem een stijl, kleur of materiaal en de kans is groot dat Brusselaar Lionel Jadot ze gebruikt in zijn kasteelvilla
We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat de kasteelvilla van interieurarchitect, artiest en filmmaker Lionel Jadot in Kraainem.
Lees verder

"Onmogelijk om Rusland te isoleren", zegt Poetin
Het is "onmogelijk" voor westerse landen om Rusland te isoleren ondanks de sancties tegen Moskou die een "bedreiging voor de hele wereld" vormen, zei de Russische president Vladimir Poetin vandaag.
Lees verder

Gefrustreerde Nick Kyrgios smijt met rackets na verloren kwarfinale US Open: "Gevoel dat ik mensen in de steek heb gelaten"
Niet Nick Kyrgios, maar wel Karen Khachanov heeft zich geplaatst voor de halve finales op de US Open. De Rus haalde het in vijf sets van de Australiër, die zijn label van 'enfant terrible' weer alle eer aandeed door enkele rackets aan gort te slaan.
Lees verder

Brecht en Dziubi uit 'Blind getrouwd': "Tot m'n 21ste leefde ik in een waas. In de kast zitten is verschrikkelijk"
"Eindelijk kunnen we ons huwelijk op de wereld loslaten", glundert Dziubi. Afgelopen maandag gaf de 29-jarige Senior Research Manager uit Antwerpen zonder enige twijfel zijn jawoord aan Brecht. En ook deze laatste zei volmondig ja tegen zijn kersverse echtgenoot. In een interview met TV Familie vertellen zowel Dziubi als Brecht nu ronduit over hun 'Blind getrouwd'-avontuur en over hun coming-out. "Ik was een dikkerdje met een brilletje. Ik at mijn verdriet weg."
Lees verder

Last van vocht in je huurwoning? Dit dekt je brandverzekering
Bij het jaarlijkse opruimen van de kelder ontdek je plots achter een oude kast een vochtplek in de muur. Komt je brandverzekering automatisch tussen bij alle waterschade? Independer.be legt uit.
Lees verder

Last van vocht in je huurwoning? Dit dekt de brandverzekering
Bij het jaarlijkse opruimen van de kelder ontdek je plots achter een oude kast een vochtplek in de muur. Komt je brandverzekering automatisch tussen bij alle waterschade? Independer.be legt uit.
Lees verder

GETEST. Van de grote supermarkten tot kleine (en één gloednieuwe) aanbieders: de plus- en minpunten van 7 online boodschappendiensten
Steeds meer mensen doen hun boodschappen online. Niet alleen in de non-foodsector, maar ook voor voeding zijn onlinebestellingen en leveringen aan huis in opmars. In Europa wordt 6,9 procent van de dagelijkse inkopen ondertussen online besteld en aan huis geleverd, zo blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Kantar. Makkelijk is het zeker, maar doe je er ook je voordeel mee? Wij zochten het uit bij zeven populaire aanbieders, waarvan er eentje – Crisp – gloednieuw is in ons land.
Lees verder

100 dagen na zijn intrede bij Chelsea beëindigt nieuwe eigenaar Todd Boehly de samenwerking met coach Thomas Tuchel
Thomas Tuchel (49) is niet langer de coach van Chelsea. De Engelse club heeft een punt gezet achter de samenwerking met de Duitser. Nieuwe eigenaar, same old Chelsea, waar trainers een wegwerpproduct zijn.
Lees verder

Balta Industries sluit vestiging in Avelgem: bijna helft van 500 jobs sneuvelt
Tapijtfabrikant Balta Rugs, die in april door het West-Vlaamse tapijtenbedrijf Balta verkocht werd aan het Britse bedrijf Victoria, wil zijn vestiging in Avelgem sluiten. Daar werken 401 arbeiders en 85 bedienden. Ongeveer de helft van de medewerkers op de site in Avelgem zou aan de slag kunnen blijven bij Balta Rugs op de sites in Sint-Baafs-Vijve en Sint-Eloois-Vijve. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt op een bijzondere ondernemingsraad.
Lees verder

LIVE. Club-Leverkusen in cijfers bekeken - Opent blauw-zwart volgens u met winst?
Vanavond opent Club Brugge z'n Champions League-campagne met een thuiswedstrijd tegen het Duitse Leverkusen. "Dat ze een minder moment hebben in de competitie, gaat geen invloed hebben", zegt coach Carl Hoefkens. Hoe start blauw-zwart? Volg de aanloop en uiteraard de match zelf hieronder. De wedstrijd is ook te bekijken op VTM2. De uitzending start om 20u35.
Lees verder

Ruim drie jaar cel voor poetsman die dochtertje (5) van klanten seksueel misbruikt: "Ons onbezorgde leventje heeft plaats gemaakt voor schrik en schaamte"
Een 53-jarige poetsman uit Meerhout is tot een gevangenisstraf van 37 maanden veroordeeld voor seksueel misbruik. Het slachtoffer was een kind van 5 jaar. Het dochtertje van het gezin waar de man iedere woensdag ging poetsen.
Lees verder

NASA deelt nieuw beeld van James Webb-telescoop: "Toont duizenden nooit eerder waargenomen sterren"
NASA heeft een nieuwe foto gedeeld die genomen is door de James Webb-ruimtetelescoop. Het beeld toont nooit eerder waargenomen jonge sterren in een gaswolk, die bekend staat als de 'Tarantula-nevel'.
Lees verder

Jason Momoa shockeert en scheert hoofd kaal voor het milieu: "We moeten stoppen met plastic"
Het lijkt haast onmogelijk om 'Aquaman'-acteur Jason Momoa (43) voor te stellen zonder zijn lange wilde haardos. Maar om meer aandacht te vragen voor het milieu, scheerde de ster zijn haren af en deelde de beelden in een video op Instagram. "Help me minder plastic te gebruiken", klinkt het.
Lees verder

LIVE (do, 18u45). Goed nieuws bij Anderlecht: Verschaeren en co. zijn verlost van buikgriep en trainen mee
• Conference League groep B • Lotto Park (donderdag, 18u45) • Silkeborg startte in eigen land met 13/24, Anderlecht kon al drie matchen niet meer winnen • Ook West Ham tegen Steaua Boekarest in dezelfde groep
Lees verder

Beroemde discotheek Pacha uit Ibiza staat te koop
Discotheek Pacha uit Ibiza, een van de bekendste discotheken ter wereld, staat te koop. Feestvierders moeten echter niet vrezen voor een sluiting. De eigenaars zijn op zoek naar nieuwe investeerders. Ze verkopen een belang van 500 miljoen euro. Het geld willen ze gebruiken om uit te breiden, met onder meer een club in Marbella.
Lees verder

Pascale Naessens breekt voorlopig geen potten: 'De Schaal van Pascale' lokt maar 178.000 kijkers
De kijkcijfers van het beginnende tv-najaar zijn nog niet om naar huis over te schrijven. Geen enkel programma haalde dinsdagavond de kaap van één miljoen fans. 'Thuis' was de grote overwinnaar van de drukke tv-avond met 959.000 kijkers.
Lees verder

Rusland wil meer "uitleg" over IAEA-rapport kerncentrale Zaporizja
Rusland heeft "aanvullende uitleg nodig" over het rapport van het Internationale Atoomenergieagentschap (IAEA). Dat rapport werpt een licht op de kerncentrale van Zaporizja, in het zuidoosten van Oekraïne. De Russische minister van Defensie Sergej Lavrov zegt dat vanwege een "aantal problemen" extra informatie is aangevraagd bij de VN-organisatie, aldus het Russische persbureau Interfax.
Lees verder