Doorgaan naar hoofdcontent

“Hij gedroeg zich als een monster”: zorgt FBI-rapport voor doorbaak in scheiding Brad Pitt en Angelina Jolie?

HLN
"Hij gedroeg zich als een monster": zorgt FBI-rapport voor doorbaak in scheiding Brad Pitt en Angelina Jolie?
Dat Angelina Jolie (47) verantwoordelijk is voor het zielenleed van haar ex Brad Pitt (58) staat als een paal boven water, toch? Moeilijk doen over de voogdij van hun kinderen, in zee gaan met een dubieuze oligarch en een akkefietje op een privévliegtuig opblazen tot gigantische proporties... Maar een uitgelekt FBI-rapport over dat laatste voorval werpt toch een ander licht op de zaak. Is het tijd voor een eerherstel van de actrice? We zetten de meest verbluffende zaken van het verslag op een rijtje. "'Zij is niet gek, jij bent het, eikel', zei één van de kinderen."
Lees verder

LIVE. City vindt nog geen opening in afweer Aston Villa
• Man City tweede met 13 op 15 achter Arsenal • Aston Villa voorlaatst met slechts 3 op 15 • Steven Gerrard onder vuur bij Villa • Haaland in laatste 2 matchen telkens goed voor hattrick
Lees verder

Nucleaire waakhond: "Kerncentrale Zaporizja opnieuw los van netwerk"
De door Russische troepen bezette kerncentrale in het Oekraïense Zaporizja heeft "opnieuw de connectie" met het elektriciteitsnetwerk "verloren". Dat heeft de internationale nucleaire waakhond IAEA, van wie deskundigen ter plaatse zijn, bekendgemaakt. Op 25 augustus vond er al een soortgelijk incident plaats.
Lees verder

LIVE. Malinwa verdedigt krappe voorsprong, wat kan Seraing nog?
• Achter de Kazerne
Lees verder

IN BEELD. Bijna voltallig gezin van koning Filip aanwezig op huwelijk van broer koningin Mathilde
Zowat het voltallige gezin van onze vorst is zaterdag afgezakt naar Franse Pont-L'Evêque in Normandië, waar de broer van koningin Mathilde - graaf Charles-Henri d'Udekem d'Acoz (37) zijn jawoord gaf aan Caroline Philipe. Ook prinsessen Elisabeth en Eleonore waren aanwezig, net als prins Emmanuel. Enkel prins Gabriël ontbrak.
Lees verder

Paus grijpt de controle bij de Orde van Malta
Paus Franciscus heeft zaterdag een decreet gepubliceerd, waarbij de leiding van de Orde van Malta wordt ontbonden en er een nieuwe grondwet komt. Tegen 25 januari volgend jaar moet een nieuwe raad en een nieuwe Grootmeester -het hoogste ambt in de Orde- gekozen worden.
Lees verder

LIVE. De Ketelaere krabbelt recht nadat hij in fout ging bij opener van Inter, Leão scoort gelijkmaker
• AC Milan telt 8 op 12, Inter heeft puntje meer • Inter zonder geblesseerde Lukaku • Krijgen De Ketelaere, Saelemaekers, Origi of Vranckx kans? • Scheidsrechter: Daniele Chiffi
Lees verder

Volg hier live het allerlaatste Sunset Concert van de zomer met hitmachine Regi
Een hele zomer lang stond het Q-Beach House in Oostende garant voor heel wat live-optredens, cocktails, tapas en live radio vanop het strand aan Oostende. Om de zomer gepast af te sluiten, organiseert Qmusic zaterdagavond een allerlaatste 'Sunset Concert'. Niemand minder dan Regi zal het beste van zichzelf geven, gevolgd door Henri PFR. Je kan het volledige concert hier live bekijken.
Lees verder

Tienduizenden Tsjechen voeren actie tegen regering, EU en NAVO
Tienduizenden Tsjechen zijn zaterdag in Praag de straat opgegaan om hun bezorgdheid te tonen over de energiecrisis. Ze eisten van de regering meer steun om de rekeningen en de boodschappen te kunnen blijven betalen. Veel betogers hadden bovendien spandoeken bij zich waarop het lidmaatschap van de Europese Unie en de NAVO aan de kaak werd gesteld.
Lees verder

Minstens vijf bergbeklimmers om het leven gekomen in oosten Rusland
Op de flanken van een vulkaan op het Russische schiereiland Kamtsjatka, in het uiterste oosten van het land, zijn minstens vijf bergbeklimmers om het leven gekomen. Ze vielen van een grote hoogte naar beneden, zeggen de lokale autoriteiten zaterdag.
Lees verder

LIVE. 0-1! Mbayo zet KV Kortrijk op voorsprong
Lees verder

LIVE. Wat een ommekeer: Marius brengt Seraing zowaar op voorsprong Achter de Kazerne
• Achter de Kazerne
Lees verder

Charles De Ketelaere zal eerste Milanese derby niet snel vergeten: foutje bij tegengoal, maar hij én AC Milan herstellen zich
Zijn mannen voor de grote momenten stonden op: fenomeen Raphael Leão, de onvermijdelijke Olivier Giroud en doelman Mike Maignan bezorgden AC Milan de zege tegen stadsrivaal Inter. Ook Charles De Ketelaere (21) zal zijn vuurdoop in de derby della Madonnina niet snel vergeten. Al liet hij die dodelijk fout bij de opener van Brozovic wel snel achter zich. Lesje geleerd.
Lees verder

Panikerend Chelsea 'bood' op Deadline Day 58 miljoen euro voor geblesseerde Belgische revelatie Roméo Lavia
Bij Chelsea wisten ze duidelijk niet dat Roméo Lavia 6 tot 8 weken aan de kant zou staan. Op Deadline Day bracht een Engelse topclub-in-paniek een mondeling bod uit van 58 miljoen euro op de achttienjarige Belgische revelatie in de Premier League. Southampton weigerde vriendelijk.
Lees verder

LIVE. City en De Bruyne slikken gelijkmaker: Leon Bailey, ex-Genk, trapt Aston Villa erg knap langszij
• Man City tweede met 13 op 15 achter Arsenal • Aston Villa voorlaatst met slechts 3 op 15 • Steven Gerrard onder vuur bij Villa • Haaland in laatste 2 matchen telkens goed voor hattrick
Lees verder

KV Mechelen geeft het helemaal weg na de pauze: Seraing pakt drie punten Achter de Kazerne
0 op 6 voor KV Mechelen. Malinwa ging in eigen huis met 2-3 onderuit tegen Seraing. De thuisploeg boog in de eerste helft een scheve situatie om, maar Seraing deed in de tweede periode hetzelfde. Marius kroonde zich met twee doelpunten tot de held.
Lees verder

Meteen een overwinning voor Adnan Custovic, Lamkel Zé verlaat woedend het veld
Invaller Dylan Mbayo heeft KV Kortrijk een deugddoende overwinning bezorgd. Am Kehrweg leken we lange tijd af te stevenen op een 0-0-gelijkspel, maar de Kerels haalden het uiteindelijk verdiend. Custovic begint zo met een zege als hoofdtrainer van KV Kortrijk. Lamkel Zé liet zich dan weer van zijn negatieve kant zien.
Lees verder

"We gaan ons écht amuseren": Antwerpen sluit drukke festivalzomer af op Fire is Gold
De vakantie is afgelopen, en zo komt er ook stilaan een einde aan de drukste festivalzomer die ons land ooit heeft gekend. Dit weekend zijn er nog wel een aantal festivals zoals Crammerrock in Stekene en Booty Rave in Kasterlee. In Antwerpen sluiten ze de zomer af op de vijfde editie van het hiphop festival Fire is Gold.
Lees verder

Benito Raman ontbreekt in RSCA-selectie door blessure, Diawara en Vertonghen wel van de partij
• Jupiler Pro League • Stadion: Lotto Park • Aftrap: zondag, 13u30 • Ref: Jonathan Lardot
Lees verder

Kommil Foo opnieuw op eerste plek in 'De Radio 1 Lage Landenlijst'
De luisteraars van Radio 1 hebben 'Ruimtevaarder' van Kommil Foo opnieuw verkozen tot meest favoriete Nederlandstalige nummer. Het nummer staat al voor de vierde keer op de eerste plek in de 'Lage Landenlijst'.
Lees verder