Doorgaan naar hoofdcontent

HIGHLIGHTS. Pasveer ranselt poging van Onana uit doel

HLN
HIGHLIGHTS. Pasveer ranselt poging van Onana uit doel
Ook na rust weinig mogelijkheden in de Derby der Lage Landen. Enkel Onana kon Pasveer in verlegenheid brengen. De Nederlander bracht redding. Bekijk hieronder alle highlights van de wedstrijd.
Lees verder

HIGHLIGHTS. Hazard en Batshuayi dreigen voor de Rode Duivels, Dumfries schiet naast voor Nederland
Weinig kansen momenteel in de Derby der Lage Landen. Hazard schoot al eens hoog over, de poging van Batshuayi was niet precies genoeg om Pasveer te bedreigen. Bekijk hieronder alle highlights van de wedstrijd.
Lees verder

LIVE RODE DUIVELS. Castagne mag vrij aanleggen, maar zijn poging gaat er een heel eind over en naast
• Nederland-Rode Duivels • Ref: Anthony Taylor (ENG) • Debast, Onana en Castagne starten • Oranje zonder De Jong en Depay, maar met Janssen
Lees verder

Tennisser probeert op cruciaal moment in finale op originele manier winner te slaan, maar dat gaat pijnlijk mis
Vreemde scène tijdens de finale van het ATP-tennistoernooi in het Franse Metz. De Kazach Alexander Bublik probeerde op een cruciaal moment een winner te slaan met het handvat van zijn racket. Dat liep pijnlijk mis, waarna hij ook nog getrakteerd werd op een striemend fluitconcert.
Lees verder

LIVE RODE DUIVELS. Carrasco en De Ketelaere komen erin, kunnen zij de bakens verzetten?
• Nederland-Rode Duivels • Ref: Anthony Taylor (ENG) • Debast, Onana en Castagne starten • Oranje zonder De Jong en Depay, maar met Janssen
Lees verder

LIVE DARTS. Ninedarter in Wieze! Chisnall pakt uit met perfecte leg in halve finale
Kim Huybrechts heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de Belgian Darts Open. Tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis was veel te sterk: 1-6. Alle Belgen zijn uitgeschakeld in Wieze, maar in de avondsessie zijn er nog veel kleppers aan zet. Wie schrijft het Belgische toernooi op zijn naam? Kijk live op VTM 2 of volg het in onderstaande liveblog.
Lees verder

"Je bent geen top van de wereld meer": Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvolgende nederlaag tegen top tien-land
Opnieuw een nederlaag tegen Oranje. Al de vijfde wedstrijd op rij dat de Rode Duivels niet kunnen winnen tegen een land uit de top tien van de FIFA-ranking. Een teken aan de wand? "Het zegt natuurlijk wel iets: je bent geen top van de wereld meer", concludeerde analist Jan Mulder, die meteen ook de reden aanduidde: "De grote aderlating? Hazard is niet meer Hazard."
Lees verder

"Ik heb maar één manier om dit onder woorden te brengen: 'geld terug!'": Jan Mulder ergert zich
"Abominabel, wat deze heren op een voetbalveld presteren." Een zwaar geïrriteerde Jan Mulder wond er tijdens de pauze in de VTM-studio geen doekjes om. In niets leek Nederland - België in de eerste helft op iets van een 'Derby der Lage Landen' uit de oude doos. Nauwelijks kansen, nauwelijks tempo, geen opwinding.
Lees verder

LIVE RODE DUIVELS. Van Dijk kopt Oranje op voorsprong: 1-0!
• Nederland-Rode Duivels • Ref: Anthony Taylor (ENG) • Debast, Onana en Castagne starten • Van Dijk zet Nederland op voorsprong
Lees verder

Na vijf jaar stilte: Rihanna maakt comeback op Super Bowl
Rihanna (34) gaat de halftimeshow op de Superbowl 2023 voor haar rekening nemen. Dat heeft de Barbadiaanse zangeres zelf aangekondigd op haar sociale media. Het zal het eerste optreden voor de zangeres zijn in meer dan vijf jaar tijd.
Lees verder

Geen revanche tegen Oranje en nog meer twijfels richting Qatar: Duivels slikken onnodige nederlaag
Neen, dit was geen leuke Derby der Lage Landen. Veelal slordig voetbal en bovendien hoogst onnodig 1-0-verlies na een kopbalgoal van Van Dijk. Alleen nog meer vertwijfeling in de hoofden van onze Rode Duivels. De Final Four van de Nations League kwam nooit in beeld. Een afknapper van formaat met het WK in Qatar in het vooruitzicht.
Lees verder

NATIONS LEAGUE. Denemarken, met Skov Olsen aan het kanon, stuurt Frankrijk met lege handen naar huis
Frankrijk heeft de Nations League-campagne afgesloten met een 2-0-nederlaag bij Denemarken. Kasper Dolberg en Andreas Skov Olsen (Club Brugge) maakten de doelpunten. De regerende wereldkampioen zakt zo af naar Qatar met een teleurstellende 5 op 18 in de Nations League.
Lees verder

ONS RAPPORT. Eén uitblinker bij matige Duivels, waar vier spelers 5 op 10 krijgen: "Hij had zijn wandelschoenen aangetrokken"
De Rode Duivels gingen opnieuw onderuit tegen Nederland. In Amsterdam werd het 1-0 na een moeizame match. Eén Duivel krijgt toch nog een mooie 8 op 10 van onze redactie, maar vier anderen moeten het doen met amper 5 op 10. Ontdek hieronder alle punten.
Lees verder

HIGHLIGHTS. Het tegendoelpunt van Van Dijk, de bijna wereldgoal van Lukebakio en de gemiste kansen van Hazard en Onana
Virgil van Dijk brak de ban in de Derby der Lage Landen. Eerder dwong Amadou Onana de Nederlandse doelman Pasveer tot een goede redding. In de absolute slotfase trof Dodi Lukebakio de lat met een omhaal. Bekijk hieronder alle highlights van de wedstrijd.
Lees verder

REACTIES. "We hebben Nederland toch gedomineerd?": Duivels opvallend positief na verlies
Zure nederlaag vanavond, voor de Rode Duivels in Nederland (1-0), maar toch weigerde het gros van de spelers na afloop negatief te zijn. "We hebben Nederland gedomineerd", zei Thibaut Courtois, terwijl ook Jan Vertonghen "geen slecht gevoel" overhoudt aan deze wedstrijd.
Lees verder

Onze chef voetbal ziet dat Rode Duivels in Qatar vooral moeten... hopen: "Zonder mirakels niet eens outsider"
Wéér verloren van Nederland. Nadat we sinds het EK ook al onderuit gingen tegen Frankrijk en Italië. Pffff. Zonder mirakels zijn we zelfs geen outsider meer voor Qatar. Onze chef voetbal Niels Poissonnier over een avond in Amsterdam die leuk begon, maar op een sisser eindigde. "Nederland vertrekt straks hoe dan ook naar het WK in de overtuiging dat het op 18 december met de wereldbeker glorieert. Wij moeten vooral... hopen."
Lees verder

Exitpolls: uiterst rechtse Giorgia Meloni wint Italiaanse verkiezingen en wordt wellicht eerste vrouwelijke premier
Het blok rond de radicaal-rechtse partij Fratelli d'Italia heeft volgens de exitpolls de Italiaanse parlementsverkiezingen gewonnen. Boegbeeld Giorgia Meloni (45) zou hierdoor de eerste vrouwelijke premier van het land kunnen worden. Officiële resultaten worden vanaf middernacht verwacht.
Lees verder

Exitpolls: rechts blok wint Italiaanse verkiezingen
Het blok rond de radicaal-rechtse partij Fratelli d'Italia heeft volgens de exitpolls de Italiaanse parlementsverkiezingen gewonnen. De coalitie, waar ook het rechts-populistische Lega en het conservatieve Forza Italia deel van uitmaken, zou meer dan helft van de zetels in het parlement behalen. Dat melden tv-zenders Rai en SkyTG24. Officiële resultaten worden vanaf middernacht verwacht, maar het lijkt er dus op dat voorzitster Giorgia Meloni een feestnacht tegemoet gaat. (Dadelijk meer)
Lees verder

Dave Chisnall, die ninedarter gooit, wint Belgian Darts Open in Wieze
Dave Chisnall is de winnaar van de Belgian Darts Open in Wieze. De Engelsman rekende in de finale af met toernooiverrassing Andrew Gilding, de man die Dimitri Van den Bergh uitschakelde.
Lees verder

REACTIES. Duivels en Martínez opvallend positief na verlies: "We hebben Nederland toch gedomineerd?"
Zure nederlaag vanavond, voor de Rode Duivels in Nederland (1-0), maar toch weigerde het gros van de spelers na afloop negatief te zijn. "We hebben Nederland gedomineerd", zei Thibaut Courtois, terwijl ook Jan Vertonghen "geen slecht gevoel" overhoudt aan deze wedstrijd. Ook Roberto Martínez onthoudt dat België "voldoende gecreëerd had".
Lees verder