Doorgaan naar hoofdcontent

Herenthout: Uit met Vlieg: uitstappen in de herfstvakantie

Herenthout
Uit met Vlieg: uitstappen in de herfstvakantie
Heb je nog wat tijd over in de herfstvakantie? Dan heb je geluk want de Jeugddienst organiseert twee leuke uitstappen! Op maandag 31 oktober gaan we op uitstap naar Technopolis, waar achter elke hoek een nieuw wetenschappelijk experiment schuilt. Op donderdag 3 november beleven we een dag in VOC Neteland. Op het programma staan een creatieve activiteit, een rondleiding tussen de gewonde en jonge dieren en een interessante wandeling met een gids door het bos.
Lees verder

Huis Driane bestaat 25 jaar!
Tijd vliegt als je plezier hebt … Huis Driane wordt op 20 september 25 jaar! Onze verjaardag vieren wij met een ganse feestweek, van kijkmomenten tot een feestelijke editie van ons dorpsrestaurant en een swingende dansnamiddag. Wij hopen ook jou tijdens die week te ontmoeten. De cafetaria is elke namiddag open van 13.30 tot 16.30 uur.
Lees verder

Gratis online infosessies over "Starten met een eigen zaak na 45"
Steeds meer 45-plussers dromen van een carrièrewending. Daarbij denken ze ook vaker aan een overstap naar het zelfstandigen bestaan. Toch hebben starters op latere leeftijd zo hun eigen vragen en twijfels bij de opstart van hun zaak. Daarom organiseert de vzw Integraal een 3-delige online informatiereeks.  Het startersinitiatief 'START 45+' wil zoveel mogelijk 45-plussers de kans geven om goed voorbereid zelfstandig ondernemer te worden.
Lees verder

Najaarslezing 27 oktober: Bitcoin voor beginners
Donderdag 27 oktober om 20.00 uur organiseert Bibliotheek Neteland i.s.m. met Avansa in GOC Ter Voncke een lezing van economisch expert en auteur Levi Haegebaert over 'Bitcoin voor beginners'. Inschrijving is gratis maar verplicht: de plaatsen zijn beperkt, wees er dus ook snel bij! De tickets en uitgebreide info zijn online beschikbaar via www.regioneteland.be/lezingen en aan de balie van elke Netelandbibliotheek. Je kan via dezelfde weg ook gratis naar vier andere lezingen binnen Neteland.
Lees verder