Doorgaan naar hoofdcontent

Gwyneth Paltrow viert haar 50ste verjaardag met bikinifoto: “Ik accepteer mijn lichaam”

HLN
Gwyneth Paltrow viert haar 50ste verjaardag met bikinifoto: "Ik accepteer mijn lichaam"
De 50ste verjaardag van de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow (49) staat voor de deur. Het is een mijlpaal waar ze op Instagram graag even bij stilstaat. Ze deelt een vrolijke bikinifoto en verwijst naar een emotionele post op haar website Goop, waarin ze uitlegt wat deze verjaardag voor haar betekent. "Ik wil mezelf volledig erkennen", klinkt het.
Lees verder

Eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot 'geheim' restaurant: zo luxueus is honeymoon-resort van 'Blind Getrouwd'
De pasgehuwde koppels van 'Blind Getrouwd' trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort 'Lujo Bodrum' in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla's met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.
Lees verder

"Ik ga naar huis, mijn zusje is op mij aan het wachten", maar garagist Romeo (24) verongelukt op autostrade
"Hij laat bij veel mensen een grote leegte achter." Aan het woord is de zus van de betreurde Romeo Gonzales-Lopez, de 24-jarige jongeman die dit weekend het leven liet op de oprit van de E314. Op de terugweg naar huis, van zijn vakantiejob als garagist, verloor hij de controle over zijn stuur en botste op een verlichtingspaal. Alle hulp zou te laat komen. Vrienden richtten intussen een steunactie op voor de familie van Romeo.
Lees verder

Vaak last van stress of angst? Dankzij de eenvoudige 3-3-3-regel kom je snel weer tot rust
Iedereen die met angst of stress kampt kan het beamen: vanaf het moment dat dat gevoel je in een wurggreep houdt, is je relativeringsvermogen ver zoek. Met dit poepsimpele trucje kan je gelukkig snel enkele van die zware gedachten verlichten.
Lees verder

Belgische vrachtwagen met voor 191 miljoen euro coke aan boord onderschept in Nederland: blokken drugs vielen eruit
De Nederlandse politie heeft zaterdag een Belgische vrachtwagen met aan boord liefst 1.822 kilo cocaïne onderschept op de snelweg ter hoogte van Barendrecht (nabij Rotterdam). Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) maandag. De cocaïne zat in een zeecontainer.
Lees verder

Cultuurhuizen hebben positieve impact op welzijn bezoekers
Lokale cultuurhuizen in Vlaanderen hebben een zeer positieve impact op het welzijn van bezoekers. Dat blijkt uit een publieksonderzoek met 26.000 respondenten, uitgevoerd door Universiteit Antwerpen, cult! en studiebureau LMR.
Lees verder

Europese rentes omhoog na Italiaanse verkiezingen, Belgische tienjaarsrente stijgt naar hoogste niveau sinds 2013
De tienjaarsrentes in de eurozone gaan maandag omhoog na de uitslag van de Italiaanse parlementsverkiezingen. De overwinning van uiterst rechts zorgt voor een extra stoot onzekerheid.
Lees verder

WhatsApp test videogesprekken met maximum 32 personen uit
Binnenkort kan je via WhatsApp met meer dan acht personen tegelijkertijd aan een videogesprek. Mark Zuckerberg, CEO van moederbedrijf Meta, kondigt op Facebook aan dat er getest wordt om tot 32 mensen in een videogesprek toe te laten.
Lees verder

Interpol stuurt 'red notice' uit voor oprichter van cryptomunt Terra, die investeerders miljarden verlies deed lijden
De internationale politieorganisatie Interpol heeft een 'red notice' uitgegeven voor Do Kwon, de Zuid-Koreaanse oprichter van cryptomunt Terra. Het opsporingsbericht komt er omdat Do Kwon ervan beschuldigd wordt investeerders met verliezen ten belope van 40 miljard dollar opgezadeld te hebben na de crash van zijn stablecoin. Dat heeft een rechtbank in Seoel maandag aangekondigd.
Lees verder

Kale wegpiraat kan geen haaranalyse ondergaan: "We willen aantonen dat hij helemaal clean is"
Een hardleerse en roekeloze chauffeur kreeg in juni, na talloze veroordelingen in de politierechtbank, één jaar rijverbod voor rijden onder invloed. Hij beweert nu op het rechte pad te zijn en wil met een haaranalyse bewijzen dat hij clean is. Er stelt zich echter het volgende probleem: de man is zo kaal als een biljartbal.
Lees verder

Groen roept op tot opvang van Russische dienstweigeraars
België en Europa mogen geen twijfel zaaien over de opvang van Russische dienstweigeraars of deserteurs. Dat vindt de Kamerfractie van Groen en Ecolo. "Wie de moed heeft om op gevaar voor eigen leven Poetin de rug toe te keren, moet weten dat er een alternatief is", vindt fractieleider Wouter De Vriendt.
Lees verder

INTERVIEW. Julia Roberts en George Clooney herenigd op grote scherm: "We hadden 80 takes nodig voor één filmkus"
"Ik wilde werken met de mooiste, liefste, meest getalenteerde actrice... En in plaats daarvan kreeg ik Julia." Het is een uitspraak die Clooney meteen met een speelse tik van zijn tegenspeelster moet bekopen. George (61) en Julia Roberts (54) zijn vanaf 28 september te zien in de romantische komedie 'Ticket to Paradise', maar tijdens ons gesprek schieten ze met scherp. Iets wat alleen échte vrienden doen, zo menen ze. "George heeft mij gered van complete eenzaamheid."
Lees verder

Europese Commissie koopt 10.000 behandelingen met geneesmiddelen tegen apenpokken aan
De Europese Commissie heeft maandag 10.000 behandelingen met Tecovirimat aangekocht, een geneesmiddel dat gebruikt kan worden voor de behandeling van apenpokken.
Lees verder

Dit zijn de nieuwste martelaren van Iran, waar 'grootvaders' hun 'kleindochters' vermoorden op straat
De Iraanse oppositie zegt dat er al 180 mensen omgebracht zijn in tien dagen van protesten. Daarbij nemen jonge vrouwen het voortouw — tot de dood toe. De kans is groot dat het ook nu weer geen verschil maakt. Maar een kenner noemt het regime kwetsbaarder dan ooit.
Lees verder

"Ik wil niet naar het front": wanhopige man steekt zichzelf in brand in Rusland
Op verschillende Russische media zijn beelden opgedoken van een wanhopige man die zichzelf in brand steekt, omdat hij niet wil gaan vechten aan het oorlogsfront in Oekraïne. "Ik wil niet naar het front", zou de man geroepen hebben, vooraleer hij door de hulpdiensten werd afgevoerd.
Lees verder

'Kampioenen'-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: "Het ging om een aantal van onze beste afleveringen"
Na alle kritiek rond de geschrapte 'F.C. De Kampioenen'-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. "Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep."
Lees verder

Leider sociaaldemocraten Italië kondigt vertrek aan na verkiezingsnederlaag
In Italië stapt de partijleider van de centrumlinkse Democratische Partij (Partito Democratico, PD), Enrico Letta, op. Dat doet hij na de tegenvallende resultaten bij de parlementsverkiezingen van zondag.
Lees verder

Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: kersvers wereldkampioen Remco Evenpoel wipt over Wout van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking
Met zijn wereldtitel in Wollongong wipt Remco Evenepoel over Wout van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking. Voor de koppositie van Tadej Pogacar komt hij welgeteld... 119 punten tekort. Ook in de Day Race World Ranking, het klassement specifiek toegespitst op eendagswerk, komt hij met de 600 extra punten op plaats twee terecht, tussen leider Van Aert en Pogacar in. In de Stage Race World Ranking, die de rondespecialisten rangschikt, was Evenepoel na de Vuelta al opgeklommen naar de derde positie.
Lees verder

Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: wereldkampioen Evenepoel wipt over Van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking
Met zijn wereldtitel in Wollongong wipt Remco Evenepoel over Wout van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking. Voor de koppositie van Tadej Pogacar komt hij welgeteld... 119 punten tekort. Ook in de Day Race World Ranking, het klassement specifiek toegespitst op eendagswerk, komt hij met de 600 extra punten op plaats twee terecht, tussen leider Van Aert en Pogacar in. In de Stage Race World Ranking, die de rondespecialisten rangschikt, was Evenepoel na de Vuelta al opgeklommen naar de derde positie.
Lees verder

Drie Vlamingen in Italië over radicaal rechtse regering: "Mijn vrienden zijn geen fascisten, maar ze lijken dat plots vergeten"
Extreemrechts krijgt in Italië extra wind in de zeilen. Na de verkiezingszege van het rechts blok wordt Giorgia Meloni (45) wellicht de eerste vrouwelijke én radicaal rechtse premier. Meloni keert zich tegen migratie, abortus, homorechten en genderideologie. Drie Vlamingen die wonen en werken in Italië vertellen over de verdeeldheid die er is. "Je loopt continu tegen gekleurde mannen met bedelende handen. Italië is het eerste opvangland na een overzeese vlucht en dat is men beu."
Lees verder