Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 september 2022

Gemeente Zottegem: Tevreden terugblik zomerfestivals

Tevreden terugblik zomerfestivals
We blikken tevreden terug op de zomerfestivals die plaatsvonden in Zottegem. Na een geslaagde editie van Rock Zottegem vond in augustus ook de 10de editie van Dance D-Vision plaats. Op beide festivals zette Stad Zottegem handhavers in van OVAM voor het opsporen van zwerfvuilovertreders.
Lees verder

Zottegemnaren palmen straten in tijdens autovrije zondag op 18 september
Op zondag 18 september vindt de vierde editie van de autovrije zondag in Zottegem plaats. Van 12.00 tot 19.00 uur worden alle centrumstraten volledig autovrij gemaakt. Het evenement lokt elk jaar heel wat bezoekers naar het stadscentrum. Ook dit jaar pakt Stad Zottegem uit met een gevarieerd programma vol sportieve, culturele en culinaire activiteiten voor jong en oud. Publiekstrekker is de 'foute editie' van de Rainbow Run. Het volledige programma en alle praktische info is beschikbaar op www.zottegem.be/autovrijezondag.
Lees verder

Nieuw parkeerbeleid: uitbreiding betalend parkeren centrum
Als onderdeel van een vernieuwd parkeerbeleid worden vanaf maandag 5 september de straten tussen de Heldenlaan en de sporen omgevormd van blauwe zone naar betalende zone.
Lees verder

Werken fietspaden langs de Rijkestraat (N454) Strijpen
Vanaf 14 september starten de werken aan de fietspaden langs de Rijkestraat (N454) in Strijpen. De werken duren tot eind oktober.
Lees verder