Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Duurzame helden: DAB en LSA van Stijn vzw

Duurzame helden: DAB en LSA van Stijn vzw
De 'Week van de Duurzame Gemeente' focust dit jaar op het thema 'Laat niemand achter'. Daarom zetten we graag enkele duurzame helden in de kijker. Zoals de Dienst Ambulante Begeleiding (DAB) en Limburgse Stichting Autisme (LSA) van Stijn vzw. Zij dragen bij aan sociale tewerkstelling en integratie.
Lees verder

Duurzame helden: de Werkmix
De 'Week van de Duurzame Gemeente' focust dit jaar op het thema 'Laat niemand achter'. Daarom zetten we graag enkele duurzame helden in de kijker. De Werkmix zet de schouders onder werkprojecten voor volwassenen met een beperking. Ook als vrijwilliger kan je hier je steentje bijdragen!
Lees verder

Infosessie schaduw en koelte in de tuin
Je kan schaduw en verkoeling niet alleen onder parasols of zonneschermen vinden. Wist je dat bomen natuurlijke airco's zijn? Ook heesters, groene overkappingen of minder verharding zorgen ervoor dat je tuin minder opwarmt. Kom er meer over te weten tijdens de infosessie op 6 oktober.
Lees verder

Familievoorstelling: Ik ben Rikki (4+)
Rikki komt helemaal tot leven in deze hartverwarmende voorstelling vol muziek en humor, op zondag 2 oktober in GC Tentakel! Deze musical is gebaseerd op de prentenboeken van Guido van Genechten. Al meer dan twintig jaar is dit konijntje het grote vriendje van kleuters, ouders en andere boekenfans.
Lees verder